Tom Hardy nije uklonio etiketu sa svojih rijetkih Air Jordanica

Foto: Profimedia/stockx.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVOJIM posljednjim potezom i outfitom glumac Tom Hardy dokazao je da je pravi zaljubljenik u tenisice, kao i kolekcionar.

Ovog ponedjeljka na premijeri filma Venom: The Last Dance u New Yorku prošetao je u paru rijetkih Supreme x Air Jordan 5 tenisica. Ove tenisice, lansirane 2015. godine, smatraju se jednim od svetih gralova proteklog desetljeća.

@sonypictures.uk A look inside the world premiere of #Venom: The Last Dance. Don’t miss the final movie in the trilogy. Get tickets now. #Venom #movie #filmtok #TomHardy #premiere ♬ original sound - Sony Pictures UK

Vojni izgled

Kako navodi GQ, uz modele Black i White, Hardyjev Desert Camo izdvaja se kao najbolji među njima. Tenisice su prekrivene klasičnim kamuflažnim uzorkom u nijansama bež, smeđe i maslinasto zelene boje, što im daje prepoznatljiv vojni izgled.

Predimenzionirani reflektirajući jezik jedna je od ključnih estetskih karakteristika modela Air Jordan 5, dok je broj 94, koji simbolizira godinu osnivanja Supremea, izvezen na bočnom stražnjem dijelu tenisice.

Potplat je crne boje s crvenim detaljima i prozirnim dijelovima na donjoj strani, ukrašen Jordan logotipom u crvenoj boji. Osim toga, tenisice sadrže sustav vezica s kopčom i prozračnu mrežicu sa strane, što je karakteristično za ovaj model.

Jordan 5 Retro, StockX, od 468 eura

Cijena i do 2000 eura

Sve u svemu, ovo su cijenjene i rijetke kolekcionarske tenisice, čija cijena varira od oko 450 do 2000 eura, ovisno o stanju, kao i trgovcu koji ih prodaje. Za usporedbu, kad su lansirane, koštale su oko 160 eura.

Zanimljivo je da je Tom Hardy na svojim Jordanicama ostavio etiketu, čime je potvrdio da je strastveni ljubitelj tenisica. Ostavljanje etikete s privjeskom postalo je prepoznatljiv način pokazivanja autentičnosti tenisica i njihove važnosti među kolekcionarima.

Ovaj trend započeo je oko 2017. godine i iako može izgledati neobično onima izvan te zajednice, za kolekcionare tenisica to je suptilan način prepoznavanja unutar kruga zaljubljenika - znak da cijene rijetke modele i njihovu vrijednost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.