Too Faced lansira sjajilo nadahnuto trajnom šminkom. Kolekcija je ograničena

Foto: toofaced.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGIMA se sviđa ideja tetovaže, ali ne i trajnost koja s njima dolazi. Isto vrijedi i za trajnu šminku. Upravo je ova perspektiva potaknula Too Faced da stvori Lip Injection Lip Blush, sjajilo za usne koje imitira izgled trajne, odnosno tetovirane šminke na usnama.

Lip Injection sjajila jedan su od najpopularnijih proizvoda brenda

Novi Lip Injection Lip Blush dio je brendove kolekcije Fantasy Factory, programa koji je pokrenut ranije ove godine i uključuje proizvode u ograničenim serijama, čiji je cilj eksperimentirati novim formulama temeljenim na aktualnim trendovima.

Ovi proizvodi dostupni su ograničeno vrijeme i relativno se brzo rasprodaju. Sjajilo će biti dostupno za kupnju tijekom dana.

Too Faced Lip Injection Lip Blush, cijena je otprilike 30 eura

Lip Injection Lip Blush ograničena je varijanta Lip Injection Lip Gloss sjajila koja imitiraju efekt filera za usne, no bez igle. Lip Blush pruža isti efekt usana s filerom, ali dodaje efekt polutrajno obojenih usana u nijansu ružičaste prilagođenu vašem tonu kože.

Too Faced Lip Injection, cijena je 25 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.