Tražite li kofer? Za ovaj tvrde da je kvalitetan poput onih American Touristera

Foto: Shutterstock (na fotografiji nije kofer o kojem je riječ o tekstu)/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KOFERI su neizostavan dio putovanja, bez obzira na to radi li se o poslovnom putovanju ili odmoru. Pravi izbor kofera može napraviti razliku između bezbrižnog putovanja i neugodnih iznenađenja na aerodromima ili tijekom puta. Neki od poznatih brendova koji se često spominju kada je riječ o kvalitetnim koferima su American Tourister i Rimowa. Međutim, postoje i drugi brendovi za koje mnogi tvrde da nude kvalitetu sličnu ovim popularnim brendovima. 

Jedan od njih je kofer Xiaomija koji je dobio mnogo pozitivnih recenzija. Xiaomi Mi Luggage Classic vrlo je lagan za nošenje i napravljen je od materijala koji je otporan na ogrebotine. Kofer je vrlo prostran, kapaciteta 38 litara. Mnogi su kupci rekli da je savršen za kraća putovanja.

Zahvaljujući svojim čvrstim i okretnim kotačima, koferom će se lako manevrirati čak i u žurbi ili gužvi, uz to, gotovo nečujno će se okretati. Ručka je izrađena potpuno od aluminija, što omogućuje jednostavno izvlačenje i čvrsto držanje na mjestu. S obzirom na to da je vrlo lagan, bez problema ćete ga moći podići i nositi u situacijama kada vam je to potrebno.

Vanjska strana kofera izrađena je od trostrukog recikliranog polikarbonata, što ga čini iznimno izdržljivim i otpornim. Uz to, ima ugrađen i TSA lokot koji omogućuje sigurnost kofera, ali i jednostavno otvaranje za pregled, bez straha od oštećenja ili uništenja.


Recenzije kupaca

Na Amazonu ovaj Xiaomi kofer ima ocjenu 4.6, a kupci su prezadovoljni kvalitetom. 

"Apsolutno nevjerojatan kovčeg za ovu cijenu, vrlo čvrst i izuzetno dobrog izgleda", "Koristim ovu prtljagu uvijek kada putujem. Super jednostavan, vodootporan, odličan materijal, jako sam zadovoljan ovim proizvodom. Super cijena, stvarno mogu preporučiti", "Rekao bih da je ovo najbolji kofer u svom cjenovnom rangu. Kvaliteta izrade jednako je dobra kao i kod poznatih marki poput American Touristera", samo su neke od pozitivnih recenzija na Amazonu.

Cijena ovog kofera je 79.50 € (599.01 kn), a možete ga vidjeti ovdje. Dolazi i u sivoj i crnoj boji. 


Metalna verzija je odlična alternativa za Rimowa kofere

Xiaomi također ima kofer i u metalnoj verziji. Ovaj Xiaomi Metal Carry-on Luggage 20 izrađen je od aluminij-magnezij legure koja je vrlo otporna na udarce. Ugrađena ručka savršeno je dizajnirana za lako unošenje prtljage direktno u avion bez ikakvih problema.

Zahvaljujući upotrebi aluminija i magnezija, ovaj kofer omogućuje lako nošenje bez obzira na količinu stvari koje se nalaze unutra. Također, ovaj kofer s četiri kotačića dolazi s podesivom ručkom koju možete izvući i postaviti na jednu od četiri različite razine. 

Za ovaj su kofer mnogi pisali da je odlična alternativa za popularne Rimowa modele.

"Pozitivno sam iznenađen. S kolegama sam gledao aluminijski kofer od Rimowe, koji sam zapravo želio kupiti. Slučajno sam naletio na Xiaomi i prezadovoljan sam", "Nisam očekivao da ću dobiti tako visokokvalitetno aluminijsko kućište za tu cijenu, uz to i sjajnog je dizajna. Po mom mišljenju, skupi Rimowa kofer za 800 € nije vrijedan tog novca ako možete dobiti ovu alternativu od Xiaomija za 200 €", komentari su zadovoljnih kupaca.

Cijena ovog kofera je 225.50 € (1699.07 kn), možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.