"Trčim u trgovinu": Britanski Lidl lansirao niz duplića popularnih proizvoda

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA policama Lidla u Velikoj Britaniji pojavili su se proizvodi koji su privukli pažnju milijuna korisnika društvenih mreža. Naime, ovaj trgovački lanac nedavno je lansirao niz kozmetičkih proizvoda koji bi se mogli lako zamijeniti s pojedinim proizvodima luksuznih brendova, barem po pakiranju.

@livhellewellx ALL THE DUPES😫😍 @LidlGB The Relax body wash is exactly like Lush Sleepy im obsessed! #lidldupe #lidlmiddleaisle #lidldeluxe #aesopdupe #lushdupe #jomalonedupe #soldejanierodupe #skincaredupe #jomalonewildbluebell #lushsleepy #loccitane #lush #jomalone #aesop #livhellewell ♬ heatwaves x diet pepsi by addison rae - addison rae invented music

Duplići Sol de Janeiro mirisnih maglica privukli najviše pažnje

Najviše pažnje privukli su mirisi čije pakiranje podsjeća na mirisne maglice za tijelo Sol de Janeiro. TikTok je preplavljen videima Lidlovih inačica koje su stigle na police, a korisnici s oduševljenjem dijele svoje dojmove, dok ti videi bilježe milijunske preglede.

@libbiemayfitzpatrick It smells amazing! #fyp #lidl #newin #new #viral #fyp #trending #newfinds #soldejaniero ♬ New Drop x After Hours - Ian Asher

Mnogi su se ispod takvih videa pitali hoće li Lidl te mirise ponuditi u svim svojim trgovinama diljem svijeta, dok su drugi istaknuli da ih moraju nabaviti. "Moram ih nabaviti", "Kupila sam oba", "U Njemačku stižu u studenom", "Kad stižu u Italiju?", "U mom Lidlu nema", "Hrvatska?", "Trčim u Lidl", "Kupila sam ružičasti, miriše isto kao Sol de Janeiro."

@m5thagoat Pls go get them from Lidl😭 they smell good and the scent lasts!!! #lidl #fyp #london #perfume ♬ original sound - Mal
@sparklingjulesofficial #soldejaneiro #dupe #lidl #perfume #perfumedupe #scenttest #fragrance ♬ som original - Casais Perfeitos

Što se tiče cijena, Lidlove inačice značajno su povoljnije od Sol de Janeiro mirisnih maglica. Tako Lidlova verzija od 250 ml košta 3.99 funti (oko 4.70 eura). Dostupna su dva mirisa - 78 Crush, s notama jasmina i zmajevog voća, te 72 Infusion, s notama pistacije i slane karamele. Za usporedbu, Sol de Janeiro mirisne maglice od 90 ml koštaju od 22 do 29 eura, ovisno o trgovcu. 

Još duplića stiglo je u britanski Lidl

Osim Sol de Janeiro duplića, na police britanskog Lidla stigli su i drugi proizvodi koji podsjećaju na popularne brendove. Među njima je i krema za ruke, čije pakiranje neodoljivo podsjeća na ono od L'Occitane kreme s karite maslacem.

Kupci za 2.49 funti (oko 3 eura) mogu kupiti tubu od 100 ml D'avignon kreme za ruke koja sadrži 20% shea maslaca. Za usporedbu, L'Occitane karite krema za ruke od 150 ml košta 26.50 eura.

@newdupes ‼️ L’OCCITANE DUPES IN LIDL OUT NOW ‼️ #lidisiumang #lidldeutschland #lidisiumang #lidllohntsich #lidldeutschland #lidom #lider #lidl #lidldupe #lidldupes #dupe #dupes #fyp #foryoupage #foryou #trend #trending #dupe #dupes #outnow #loccitane #loccitanedupe #loccitanedupes #dontmissout ♬ original sound - Jess

Na policama britanskog Lidla pojavili su se i duplići L'Occitaneovih sapuna za ruke i tijelo od shea maslaca s mirisima lavande, verbene i ruže. Lidlova verzija od 500 ml košta 2.99 funti (oko 3.58 eura), dok L'Occitaneova varijanta košta 25.50 eura.

Također, ovaj njemački trgovac uvrstio je u ponudu i nešto što bi moglo zainteresirati ljubitelje Aesopa. Radi se o Lidlovom Adoration Aromatic gelu za tuširanje i tekućem sapunu za ruke. Gel za tuširanje opisan je kao "nježan i bogat hranjivim tvarima koje njeguju kožu".

@woman.of.gold Gimme 14 of em right now. Okayyy @LidlGB ♬ original sound - Bigalandvicky

Gel dolazi u bočici od 500 ml i košta 3.99 funti (4.77 eura). Jedna verzija miriše na geranij, verbenu i ylang, dok je druga obogaćena notama slatke naranče, petit graina i jasmina. Za usporedbu, Aesopov Resurrection Aromatique sapun za ruke od 500 ml na stranici Cult Beauty košta 33 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.