Trosoban stan na Pantovčaku prodaje se za 135.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama za prodaju, pronašli smo lijepo uređen trosoban stan u Zagrebu. Stan površine 50 kvadrata smješten je u donjem dijelu ulice Pantovčak, koja se u oglasu ističe kao jedna od najpoželjnijih lokacija u Zagrebu.

Stan je u prizemlju, okružen vrtom

Stan se nalazi u prizemlju zgrade, a okružen je prostranim vrtom površine 3500 kvadrata. Istaknuto je da vrt pruža mir i prirodno okruženje na samom rubu šume, idealno za ljubitelje prirode, a nalazi se svega pet minuta od tramvajske stanice i Britanskog trga.

Stan je zadnji put renoviran 2021. godine. Na podovima je postavljen parket, a prozori su PVC. Iste godine ugrađeni su novi bojler i novi sustav ventilacije. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te kupaonice.

Ulaz je iz dvorišta

Ulaz u stan je iz dvorišta, gdje se nalazi i zajednička terasa. U oglasu je naglašeno da je stan, zbog jugoistočne orijentacije, osunčan veći dio dana, dok okolno zelenilo pruža ugodan hlad tijekom ljetnih mjeseci.

Stan ima uporabnu dozvolu, ali zgrada još nije etažirana, pa kupnja putem bankovnog kredita nije moguća. Cijena stana je 135.000 eura.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.