U Kauflandu su se cijene upravo prepolovile, evo što se isplati kupiti

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

HRANA i proizvodi za čišćenje nešto su što svakom kućanstvu uvijek treba. Dobra vijest je da do 17. rujna u Kauflandu možete iskoristiti niz odličnih popusta iz njihove Mega prilike. Katalog je dostupan ovdje, a niže smo izdvojili proizvode koji su nam posebno privukli pozornost.

Ljubitelji suhomesnatih delicija mogu uživati u izvrsnim ponudama. Dobro Fina i Dobro Blaga salame od 100 g sada su dostupne po cijeni od 1.99 umjesto 2.59 eura, dok odabrani Gavrilović naresci od 80 g koštaju 30% manje, odnosno 1.52 eura umjesto 2.19 eura.

Za one koji preferiraju nešto puniji okus, K Favourites dalmatinska panceta od 400 g snižena je na 12.89 eura, dok je redovna cijena 16.25 eura.

Tune u konzervama su praktične i dugog roka trajanja, zbog čega su odlične za brze hranjive obroke. K Classic tuna u vlastitom soku ili u pikantnom umaku dostupna je po 32% nižoj cijeni, od 1.19 eura, dok je redovna cijena 1.75 eura.

Ljubitelji tjestenine mogu otputovati u Italiju uz okuse Vita tjestenine. Različite vrste tjestenine, uključujući pipe, fusille i špagete od durum pšenice, dostupne su po niskoj cijeni od 1.11 eura za pakiranje od 1 kg.

Uz tjesteninu će vam dobro doći Barilla umaci. Bolognese i Ricotta umaci od 400 g sniženi su čak 49% te ćete ih umjesto 4.59 eura platiti 2.32 eura. Za još više okusa možete iskoristiti Kotanyi začine u vrećicama koje smo pronašli po 45% nižim cijenama.

Na odjelu mliječnih proizvoda pronašli smo K Free mlijeko bez laktoze u pakiranju od 1 l po niskoj cijeni od 0.95 eura, dok je redovna cijena 1.65 eura, što je sniženje od 42%. Ovakvo je mlijeko sjajan izbor za osobe koje ne podnose laktozu, a ne žele se zakinuti za hranjivost kravljeg mlijeka.

Sirevi u listićima sjajni su za izradu tost-sendviča. K Classic listiće topljenog sira u pakiranju od 200 g možete kupiti za samo 1.35 eura, a dostupne su razne vrste. Za svakoga nešto.

Za ljubitelje slatkog tu su K Classic džemovi s 50% voća, čije su cijene snižene 25%. Volimo ih koristiti kao namaz na kruhu ili uz palačinke, a njima možete i obogatiti okus jogurta te ga pretvoriti u pravi desert.

Sladokuscima će se svidjeti i voćni sokovi. Fructalove smo pronašli po 27% nižoj cijeni, odnosno za 1 l soka sad ćete izdvojiti 1.29 umjesto 1.79 eura.

Snižene i cijene proizvoda za čišćenje

Konačno, pozornost su nam privukli i pojedini proizvodi za čišćenje kućanstva. Uvijek popularne Vileda navlake za mop dostupne su po cijenama od 3.99 eura.

Odabrani Swiffer artikli dostupni su po 50% sniženim cijenama. Pozornost nam je privukao komplet za suho i mokro čišćenje koji sadrži dršku, osam jednokratnih suhih krpica za prašinu i tri vlažne krpice.

Cif sredstvo za čišćenje, Cream Original ili Lemon, možete kupiti na sniženju od 33%, za 1.49 eura umjesto uobičajenih 2.25 eura za 0.5 l. Ovaj je proizvod odličan za uklanjanje tvrdokornih mrlja, a mi ga posebno volimo koristiti u kuhinji.

Njega kožnih cipela je u nadolazećem kišovitom razdoblju važnija nego ikad, a na popustu od 30% smo pronašli različite Erdal proizvode za njegu cipela.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.