U Lidl su upravo došle Lego kutije koje mnogi hvale. Set košta 25 eura

Foto: Shutterstock/lidl.de/lidl.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

O OVIM Lego kutijama za pohranu smo čitali brojne pohvale na društvenim mrežama i internetu, a mnogi ih kupuju ne samo za pohranu Lego kockica već i drugih igračaka, ali i stvari. Lidl ih povremeno dobije na stanje pa smo ih tako uočili u najnovijem katalogu, a koji vrijedi od sutra, 16. 8.

Dakle, ako ih želite, pravac u Lidl sutra jer prema dosadašnjem iskustvu mogle bi se brzo rasprodati. Dvije kutije koštaju 24.99 eura (188.29 kn), a uz njih, naravno, ne dolaze Lego kockice. Kutije se mogu slagati jedna na drugu pa značajno štede prostor. 

Lego kutije za kocke, 2 kom, 24.99 eura (188.29 kn)

Mnogi ih hvale

"Volimo ove Lego kutije. Imaju puno prostora i super je što se mogu slagati jedna povrh druge", "Jedva sam ih našla, stalno su rasprodane. Napravila sam kćeri noćni ormarić s njima", "Jako ih volim. Kvalitetne su i imaju puno prostora za pohranu", "Opsjednuta sam s njima, imamo hrpu legića tako da ih planiramo kupiti još", neki su od komentara na Amazonu. 

Na TikToku su ove kutije prilično popularne, a kao što smo naveli, ljudi ih koriste za svašta - za pohranu, ali i za izradu pojedinih komada namještaja poput npr. ormarića ili stolića za kavu (ovisno o dimenzijama onih koje kupe).

@reeselaa I really wanted to make a Lego coffee table but my husband said no. So I decided to make toy storage and I think it’s adorable for my daughter 🤍🧩✨💕⭐️ #legotiktok #legotable #momfinds #lego ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy

U Lidlu dolaze u žutoj, plavoj i ružičastoj boji, a dimenzija 2 komada kutija je cca 25 x 25 x 18 cm. Više o njima pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.