Stan u Novom Zagrebu od 61 kvadrata prodaje za 180.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovaj put pažnju nam je privukao stan od 61 kvadrata u naselju Remetinec, koji se prodaje za 180.001 euro.

Stan se sastoji od prostranog open space dnevnog boravka koji je povezan s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s WC-om te natkrivene terase površine 34 m2. Terasa pruža mogućnost dodatnog proširenja stambenog prostora, uz manje preinake ili djelomično zatvaranje.

Prodaje se kompletno namješten

Prodaje se kompletno namješten novim, modernim namještajem i kućanskim aparatima, uključujući ugradbene ormare, bračni krevet, kutnu garnituru, blagovaonski stol s tapeciranim stolicama te potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu. Stan je osiguran protuprovalnim vratima, a prozori su od PVC stolarije.

Stanu pripada označeno privatno parkirno mjesto, odmah ispred zgrade.

Svi potrebni sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini

Lokacija je odlično povezana javnim prijevozom, u neposrednoj blizini trgovačkih centara, s Arena Centrom udaljenim svega nekoliko minuta vožnje. Svi potrebni sadržaji su u blizini, uključujući igralište za djecu koje je udaljeno samo desetak metara od zgrade, što čini ovu nekretninu idealnom za obitelji.

Oglas možete vidjeti ovdje.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.