U prodaju su stigle tenisice ACW x Nike TN98. Pogledajte modele

Foto: nike.com/a-cold-wall.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BREND A-COLD-WALL (ACW) poznat je po liniji odjeće nadahnute arhitekturom, a njezin osnivač Samuel Ross se ne ustručava surađivati s drugim brendovima kada je u pitanju obuća. Nakon nedavne suradnje s Timberlandom, najnovija marka s kojom ACW surađuje je Nike, i to u vidu transformacije klasičnih tenisica Air Max Plus - u njihovoj suradnji poznatoj kao Air Max TN 98. 

Dvije nenametljive boje i jedna jarka

Tenisice dolaze u nenametljivim bojama Stone i Onyx, koje naginju ACW-ovoj industrijskoj estetici. No naknadno će stići i model u plavoj boji imena House Blue. Datum izlaska još nije poznat, ali se može predbilježiti na ACW-jevoj stranici za dobivanje obavijesti kada stignu na stanje.

ACW je dodao punozrnatu kožu obrađenu specijalnom završnom obradom koja ubrzava degradaciju. Naime, tenisice su namijenjene starenju s patinom čineći tako svaki par jedinstvenim za svog nositelja tijekom vremena. Tu su i minimalistički elementi te laserski urezane oznake kao i sustav jastuka sa zračnim mjehurićima.

Prema komentarima na društvenim mrežama, većini se tenisice sviđaju, a mnogi su naglasili da jedva čekaju da plave stignu u prodaju. "Gdje su plave?", "Trebaju mi ove tenisice", "Trebaju mi plave", "Prekrasne su, sviđaju mi se bijele", "Prestanite se igrati, znate koju boju želimo", "Ikonične", "Kada plave stižu?", "Jako su dobre", neki su od komentara na ACW Instagram profilu.

Ako vas zanima kako plave izgledaju, Samuel Ross je objavio fotku para na svom Instagram profilu.

Tenisice su već globalno dostupne putem ACW stranice, a na Nikeovoj će službeno biti dostupne od 21. rujna, kao i kod odabranih prodavača diljem svijeta. Cijena para je 209.99 eura (1582.17 kn) na Nikeovoj stranici. Možete ih vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.