U Sinsay su stigli novi praktični i povoljni dodaci za dom. Evo što izdvajamo

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO TRAŽITE načine da osvježite svoj dom bez velikih troškova, Sinsay ima sjajnu ponudu koja će vas oduševiti. Nedavno su stigli novi dodaci, koji su i funkcionalni i izuzetno pristupačni, a evo što posebno izdvajamo iz njihove najnovije kolekcije.

Kutije i košare za pohranu pravi su hit za sve one koji žele malo više reda u svom domu. S različitim veličinama i stilovima, ove kutije savršene su za spremanje svega, od odjeće do raznih sitnica.

Košara za pohranu, 22.99 eura
Kutija za pohranu, 7.99 eura

Jedan od najzanimljivijih noviteta su organizatori, koji će vam pomoći da sve stvari držite na dohvat ruke, a istovremeno očistite i ujedinite prostor.  

Organizator, 6.99 eura
Kutija za pohranu 5 pak, 9.99 eura

Polica za tuš još je jedan fantastičan dodatak koji će vam pomoći da iskoristite svaki kutak svoje kupaonice. Savršena za organiziranje proizvoda za tuširanje i stvaranje više prostora, ova polica pomoći će da vaša kupaonica izgleda uredno.

Polica, 14.99 eura

Izdvojili smo još nekoliko favorita, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Kanta za smeće, 4.49 eura
Šalica, 4.49 eura
Posuda za pohranu, 4.99 eura
Ribež, 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.