U Zagrebu se stan od 82 kvadrata prodaje za 145.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapeo stan od 82 kvadrata koji se nalazi u Stenjevcu, a prodaje se za 145.000 eura.

Stan se prodaje potpuno opremljen

Ovaj prostrani četverosobni stan nalazi se na drugom katu zgrade koja ima ukupno dva kata. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, ostave, kupaonice s WC-om te tri spavaće sobe.

Prodaje se potpuno opremljen. Pripada mu spremište od 2 m2. Iako stan nema vlastito parkirno mjesto, postoji mogućnost besplatnog parkiranja na ulici i oko zgrade. Krovište zgrade promijenjeno je prije četiri godine, a zgrada je izgrađena 1995. godine.

Lokacija

Kako navode u oglasu, stan se nalazi u mirnom dijelu Stenjevca. Željeznička stanica Vrapče udaljena je sedam minuta pješice. U blizini se nalaze park Stenjevec, osnovna škola, Škola za medicinske sestre Vrapče, NK Vrapče, kao i trgovine s namirnicama, ugostiteljski objekti, ljekarna, veterinarska ambulanta te ostali sadržaji potrebni za svakodnevni život. 

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotki niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.