U Zagrebu se stan od 64 kvadrata prodaje za 180.000 eura. Evo fotki

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovaj put pažnju nam je privukao stan od 64 kvadrata u naselju Gajnice koji se prodaje za 180.000 eura.

Stan se nalazi na četvrtom katu zgrade s liftom, izgrađene 1978. godine. Zgrada ima ukupno 8 katova te je 2024. dovršena njena energetska obnova.

U neposrednoj blizini nalaze se svi bitni sadržaji

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje po mjeri (izrađene 2019. godine), blagovaonice, dvije spavaće sobe, hodnika, kupaonice s WC-om i loggie. Namještaj u dnevnom boravku i blagovaonici također je izrađen po mjeri.

Dostupan je javni besplatni parking, a u neposrednoj blizini nalaze se javni prijevoz, trgovine, škole, vrtići i svi bitni sadržaji.

Oglas možete vidjeti ovdje, a više fotki niže.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.