U Zaru je stigao duplić najpoželjnijeg modela tenisica

Foto/Screenshot: zara.com/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je lansirala nove tenisice koje izgledaju jako slično jednom od najtraženijih modela ove godine. Ove tenisice inspirirane su popularnim retro modelom koji je Miu Miu predstavio u svojoj proljetno-ljetnoj kolekciji. Miuccia Prada, poznata dizajnerica i kreatorica brenda Miu Miu, oživjela je stari model New Balancea 530, dodavši mu moderni retro izgled.

Tenisice se ističu elegantnom formom i dolaze u nijansama bež i smeđe boje, koje se lako uklapaju u različite modne kombinacije.

Miu Miu je ove godine zasjao kao jedan od najjačih brendova, a njihov model tenisica New Balance 530SL postao je jedan od najtraženijih komada, ne samo na modnim pistama već i na ulicama. Od trenutka kada su se pojavile u prodaji, ove tenisice postale su neizostavan dio street style kombinacija. Smeđa verzija je bila toliko popularna da se rasprodala u rekordnom roku.

Zara je zamijenila šarene vezice neutralnim tonovima

@yaninagonchar97 Perfect 👌🏼 #miumiunewbalance #miumiu #zara #shoes #kyiv #ukraine ♬ original sound - ☽
@kotlyyar miu miu & zara 🔥 like? Very comfortable . #zara #zarashoes #miu #zaraoutfit #shoeschallenge ♬ Feel It - Cupidon & Milaa

Zara je brzo reagirala na ovaj trend i lansirala svoju verziju popularnih tenisica. Njihov model izrađen je od brušene kože i dolazi u suptilnijim bojama - mišjoj sivoj i plavoj.

Za razliku od originala, Zara je odlučila zamijeniti šarene vezice neutralnim tonovima, čime su tenisice dobile jednostavniji izgled. Međutim, ako želite da izgledaju poput Miu Miu modela, djevojke na TikToku već su pokazale kako su personalizirale svoje tenisice dodavanjem šarenih vezica.

Cijena tenisica iznosi 39.95 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.