Uklanja hrđu, kamenac i mrlje: Kupci oduševljeni ovim proizvodom za čišćenje

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Iako mnogima nije omiljen zadatak, čišćenje može biti jednostavnije i učinkovitije uz prave proizvode, a jedan od njih je hvaljeni višenamjenski čistač Bar Keeper's Friend.

Ovaj čistač idealan je za uklanjanje tvrdokorne hrđe, naslaga kamenca i drugih mrlja u kupaonici ili kuhinji te na raznim površinama. Prema proizvođaču, njegova formula bez izbjeljivača čini ga sigurnim za upotrebu čak i na posuđu od nehrđajućeg čelika i bakra.

Korištenje je vrlo jednostavno - dovoljno ga je nanijeti na površinu koju želite očistiti, bilo da se radi o ogledalu, umivaoniku, slavinama, pločicama, fugama ili posuđu. Zatim se površina istrlja krpom ili spužvom kako bi se uklonile tvrdokorne mrlje. Nakon toga potrebno je sve dobro isprati i posao je gotov.

Profesionalna čistačica tvrdi da ga uvijek nosi sa sobom kada čisti

Čistač je na TikToku pohvalila i profesionalna čistačica Ileana, koja je pokazala da uspješno uklanja mrlje s čajnika te istaknula da ga uvijek nosi sa sobom kada čisti.

@morethancleaning I love @Bar Keepers Friend do you? #morethancleaning #barkeepersfriendsoftcleaner #barkeepersfriend? @morethancleaning ♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Olivia, profesionalna čistačica koja ima TikTok profil, u videu je pokazala kako ovim čistačem čisti razne površine. Istaknula je da je riječ o "savršenom proizvodu za dubinsko čišćenje".

@spotoncleaningsydney If you haven’t already head to bunnings to purchase the new bar keepers friend soft cleanser 🧼🫧 The perfect product to have in your home to tackle those big jobs and in your cleaning business 🏠 @Bunnings @Bar Keepers Friend #fyp #foryoupage #cleantok #cleaningbusinessowner #cleaningmotivation #cleaninghacks #foryoupageofficiall #satisfyingcleaning #barkeepersfriend #bunnings#bunningswarehouse ♬ original sound - Olivia - Spot On Cleaning

Tiktokerica Kellsie Zapata pokazala je kako je njime izribala kuhinjski sudoper - od prljavog do savršeno čistog u kratkom vremenu. 

@zapatas_cleaningservices #ScreamItOut #Totinos425 #fyp @barkeepersfriend #sinkcleaning #cleanwithme ♬ One Way Or Another - Blondie

Hvale ga i kupci

Bar Keeper's Friend hvale i kupci, a na njemačkom Amazonu ima ocjenu 4.7 i brojne pozitivne recenzije. Izdvojili smo neke od njih.

"Ovo je nevjerojatan proizvod - čini sve sjajno čistim i blistavim u tren oka, bez ikakvog napora! Opsjednuta sam čistoćom i nema čistača koji nisam isprobala, ali ovo mi je nekako promaknulo. Jesam li spomenula da čak i ugodno miriše?! Moj sudoper izgleda kao nov, a uklanja čak i tamne mrlje od noževa i vilica s porculanskih tanjura - ništa drugo ih nije moglo ukloniti!" glasi jedna recenzija.

"Koristim ga za čišćenje lonaca od nehrđajućeg čelika. Brzo uklanja zagorjele dijelove i učinkovito uklanja masnoću. Ostavi bijeli film koji se mora isprati, ali se lako uklanja jednostavnim brisanjem. Zadovoljna sam ovim proizvodom", stoji u još jednoj recenziji.

"Koristimo ga na loncima, tavama, sudoperu, zapravo na svemu što više ne izgleda kao novo. Izvrsna moć čišćenja bez puno truda. Uvijek imamo bocu kod kuće", navodi jedan zadovoljan korisnik. 

"Koristim ga godinama i nikad ne razočara! Posebno je odličan za sudopere te za čišćenje kuhinje i kupaonice. Volimo i tekuću i praškastu verziju", navedeno je u jednoj od recenzija. 

"Kupila sam ovo za čišćenje staklene ploče štednjaka. Iscijedim malo ovog sredstva na staklenu ploču, utrljam rukama, posvetim posebnu pažnju problematičnim mjestima, a zatim obrišem vlažnom krpom. Izgleda kao da imam potpuno novi štednjak!" istaknula je jedna korisnica.

Ovaj proizvod dolazi u tekućem i praškastom obliku, a oba smo izdvojili ispod.

Bar Keeper's Friend Soft Cleaner, Amazon, 17.85 eura
Bar Keeper's Friend prašak, 340 g, Amazon, 16.80 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.