Ultraotporan sat: Stigao je novi Oris AquisPro 4000m

Foto: oris.ch

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SKLOPU Dana satova u Ženevi najavljen je novi Orisov sat AquisPro 4000m. Radi se o ronilačkom satu s kojim, kao što mu i ime govori, možete roniti do 4000 metara dubine. 

AquisPro 4000m s kućištem od titana mjeri 49.5 mm širine, 23.4 mm debljine i 55 mm ušica do ušice. Sat je za one s velikim zapešćima ili one koji vole veće satove koji neće proći nezamijećeno. 

Plava, plava i još malo plave

Od gradijent plavog valovitog brojčanika do keramičkog umetka na njegovom okviru i odgovarajućeg plavog gumenog remena - to je veliki zabavan sat, piše Hodinkee. Označavajući vrhunsku poziciju AquisProa unutar Oris linije, ovaj ronilački sat pokretan je internim mehanizmom marke Calibre 400.

S punih pet dana rezerve snage, Calibre 400 otkucava na 4 Hz i nudi vrijeme i datum, koji se prikazuje na šest sati s bijelim tekstom na crnom kotačiću. Oris će prodavati AquisPro 4000m po cijeni od 5700 švicarskih franaka (oko 5850 eura), što uključuje gumeni remen s mikro podesivom kopčom od titana i 10-godišnje jamstvo. Sat možete vidjeti ovdje

Ako ste u potrazi za nešto povoljnijim mehaničkim satovima, izdvojili smo i njih nedavno:

>> Stručnjaci za satove kažu da su ovi modeli dobra opcija, a ne koštaju previše

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.