"Upravo kupljene": Massimo Dutti ima savršene balerinke s leopard uzorkom za jesen

Foto/Screenshot: TikTok/massimodutti.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESEN nam se približava, a s njom i nova modna sezona koja donosi uzbudljive trendove u obući. Massimo Dutti nas ove sezone oduševljava najnovijom kolekcijom, a posebno su se istaknule balerinke s leopard uzorkom.

Ove elegantne balerinke napravljene su od visokokvalitetne ovčje kože, što im daje luksuzan izgled i dugotrajnost. Leopard uzorak dodaje dašak divljine i sofisticiranosti, čineći ih savršenim za različite prigode - od ležernih dnevnih kombinacija do večernjih izlazaka.

Ono što ove balerinke čini posebnim je AIRFIT® tehnologija. Fleksibilna pjenasta tabanica pruža izvanrednu udobnost, što ih čini savršenim izborom za duge šetnje ili naporan radni dan.

@anabaixauli Animal print is a neutral #ootd #shopping #fashiontiktok #fashion #fyp #massimodutti #haul #outfit #inspo #fallfashion #autumn #leopard #cheetahprint #trendy ♬ Good Ones - Charli xcx
@anisafarah0 Fall Fashion Trend Alert @Massimo Dutti #silentunboxing #haul #fashionhaul #massimodutti #leopardshoes #ballarinas #fallfashion #autumnfashion #modestfashion #demure #ootd #shoppinghaul #shoppingaddict #hijabitiktok #hijabifashion ♬ original sound - Anisa Farah
@brands.space.ua New Leopard Ballet Flats 🐆 @Massimo Dutti ♬ оригинальный звук - Brands.space.ua

Savršen spoj luksuza, stila i praktičnosti

S cijenom od 89.95 eura ove balerinke predstavljaju savršen spoj luksuza, stila i praktičnosti. Nije iznenađenje što su postale hit na društvenim mrežama, o čemu svjedoče brojni pozitivni komentari: "Stvarno su slatke", "Upravo sam ih kupila, tako sam sretna", "Tako su lijepe", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Bilo da ste ljubitelj animal printa ili jednostavno tražite udobnu i stylish obuću za jesen, ove Massimo Dutti balerinke definitivno zaslužuju mjesto u vašem ormaru. Balerinke možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.