Uskoro stiže OnePlus 13? Evo nekih specifikacija

Foto: Shutterstock/oneplus.com (na fotkama nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U PROSINCU prošle godine predstavljen je OnePlus 12, a njegov nasljednik OnePlus 13 mogao bi stići par mjeseci ranije. Novi bi mobitel trebao biti predstavljen krajem listopada ili početkom studenog ove godine.

Mobitel bi trebao podržavati bežično punjenje i imati kameru od 50 MP

OnePlus 12 dolazio je s čipom Snapdragon 8 Gen 3, a ako OnePlus 13 stigne u listopadu, bit će jedan od prvih uređaja koji će koristiti čip Snapdragon 8 Gen 4, koji će biti službeno predstavljen početkom listopada na Snapdragon Summitu na Havajima.

OnePlus 13 navodno će imati LTPO ekran od 6.8 inča, bateriju od 6.000 mAh, 100W žično punjenje i 50W bežično punjenje. Ocjena otpornosti na vodu ili prašinu trebala bi biti IP68 ili IP69.

Mobitel će navodno imati i trostruku kameru na stražnjoj strani. Glavna kamera trebala bi biti Sony LYT808 i imati 50MP. Ultraširoka kamera Sony IMX882 također bi trebala imati 50MP, kao i periskopska telefoto kamera Sony IMX882 s 3x optičkim zoomom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.