Uskoro stiže Samsung Galaxy FE 24 telefon, evo što se za sada zna

Foto: Profimedia (na naslovnoj fotki su prošlogodišnji modeli FE serije)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SERIJA Galaxy FE predstavlja pristupačniju opciju za sve koji žele uživati u Samsungovom dizajnu i tehnologiji, uz prihvaćanje određenih kompromisa koji su napravljeni kako bi se smanjili troškovi, a samim time i cijena uređaja. Međutim, prema informacijama koje su procurile, čini se da će model Galaxy S24 FE biti znatno napredniji u odnosu na svoje prethodnike.

Kako navodi Android Headlines, novi Samsung Galaxy S24 FE trebao bi biti predstavljen u listopadu, nakon što se na tržištu pojave novi modeli Pixela i iPhonea. Portal je također podijelio neke od specifikacija, ali i fotke nadolazećeg telefona S24 FE.

Zaslon od 6.7 inča, procesor Exynos 2400e i bolji vijek trajanja baterije

Navodno će Galaxy S24 FE imati zaslon od 6.7 inča sa stopom osvježenja od 120 Hz, svjetlinu do 1900 nita i procesor Exynos 2400e. Također, s baterijom od navodno 4565 mAh, novi model obećava značajno bolji vijek trajanja baterije - do 78 sati prilikom slušanja glazbe ili otprilike 29 sati prilikom gledanja videozapisa.

Što se tiče kamera, ovaj telefon navodno će imati gotovo iste kamere kao i Galaxy Z Fold 6. To uključuje glavnu kameru od 50 megapiksela, ultraširoku kameru od 12 megapiksela i kameru s trostrukim optičkim zumom od 8 megapiksela te selfie kameru od 10 megapiksela.

Također se navodi da će novi telefon biti dostupan u najmanje pet boja, koje ne uključuju ekskluzivne opcije dostupne samo na samsung.com. Boje u kojima bi trebao doći su grafitna, plava, srebrno-bijela, zelena i žuta, s mogućnošću još dvije boje koje će biti ekskluzivne za Samsungovu web stranicu. Kao i inače, dostupne boje mogu varirati ovisno o regiji.

Cijena još nije poznata

Navodi se i da Samsung planira implementirati Galaxy AI tehnologiju u svoj novi model Galaxy S24 FE. Telefon će navodno prvotno doći s operativnim sustavom One UI 6.1.1, ali s obzirom na to da će uskoro biti lansirana nova verzija tog sustava, One UI 7, postoji šansa da će uređaj po lansiranju dobiti ažuriranje na tu najnoviju verziju.

Iako cijena još uvijek nije poznata, pretpostavlja se da će biti nešto viša od prošlogodišnjeg modela. Prema Android Headlinesu, očekuje se da će cijena na američkom tržištu biti između 650 i 700 dolara, odnosno između 600 i 650 eura. Na našem tržištu vjerojatno će biti viša. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.