Stižu Urbanista Phoenix bežične slušalice s gotovo beskonačnim trajanjem baterije

Foto: urbanista.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEŽIČNE slušalice riješile su jedan od problema Bluetooth slušalica, i to jednostavnim dizajnerskim rješenjem - kućištem s ugrađenom baterijom koje osigurava da ne ostanu bez energije nekoliko dana. Ipak, svako toliko morate napuniti kućište. 

No uskoro na tržište stiže genijalna inovacija koja bi trebala ukloniti tu posljednju prepreku, piše Android Authority. 

Solarna ćelija integrirana u kućište

Brend Urbanista predstavio je par bežičnih slušalica sa solarnom pločom integriranom u kućište za punjenje, a cilj je da ih nikad ne morate puniti. 

Urbanista Phoenix je follow-up model na njihove slušalice na solarni pogon Los Angeles. Ovaj put fleksibilna i prilagodljiva solarna ćelija Powerfoyle integrirana je u kućište za punjenje. 

No to čini kućište većim od većine drugih na tržištu, a može se puniti i na vanjskom i na unutarnjem svjetlu. 

Nude osam sati reprodukcije i 32 sata u totalu ako se kućište nikad ne puni

U teoriji bi jedan sat svjetla trebao biti dovoljan za jedan sat slušanja. 

Aplikacija Urbanista čak pokazuje intenzitet svjetla i brzinu u miliamperima po satu kojom se puni. Ubuduće će korisnici dobivati i grafikone s poviješću izgubljenih sati punjenja (putem slušanja) i dobivenih sati (putem punjenja) tijekom posljednjih dana i tjedana.

Uz njih dolazi i USB-C priključak ako korisnik zatreba brzu dopunu, ali nema bežično punjenje. Urbanista kaže da mnogo korisnika Los Angeles slušalica nikada nije moralo dodatno puniti svoje slušalice te se nadaju da će tako biti i s novim modelom.

Bez obzira na solarnu ploču, Phoenix slušalice nude osam sati reprodukcije i ukupno 32 sata u totalu (ako se kućište nikad ne puni), Bluetooth 5.2, Multipoint, hibridno aktivno poništavanje buke, senzore za uho, IPX4 ocjenu i kontrole na dodir. Aplikacija omogućuje primjenu ažuriranja, prilagodbu pokreta i kontrolu EQ-a.

Jedina mana je nedostatak brzog uparivanja za lakše uparivanje s Android telefonima i, u budućnosti, pametnim satovima, televizorima i Chromebookovima.

Urbanista Phoenix slušalice bit će dostupne u bojama Midnight Black i Desert Rose, a koštat će 1122.64 kune (149 €). Moći će se kupiti na službenoj stranici brenda, gdje se možete prijaviti da vas obavijeste kada budu dostupne. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.