Uvijek prekoračiš budžet kad kupuješ namirnice? Ove aplikacije mogu pomoći

Foto: Google Play

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUPOVINA namirnica u doba inflacije može biti prilično stresan zadatak, a ako spadaš u skupinu onih koji dožive šok kad ugledaju račun na blagajni, preporučujemo da isprobaš mobilne aplikacije uz koje će kupovina namirnica biti brža, efikasnija i ekonomičnija.

Osim što nam olakšavaju praćenje budžeta, mobilne aplikacije sa šoping-listama korisna su stvar koja nam olakšava život. Planiranje obroka i priprema liste namirnica prvi su korak prema uspješnoj kupovini. Većina aplikacija ima opciju dodavanja cijena namirnicama i izračunavanja ukupne potrošnje, što će ti pomoći da kontroliraš budžet i uštediš novac.

Donosimo listu najboljih aplikacija s Google Playa koje će ti olakšati kupovinu u supermarketu.

Shopping List (4.7*)

Jednostavna aplikacija minimalističkog dizajna omogućuje ti da s lakoćom organiziraš svoje šoping-liste bez kompliciranih značajki.

Top recenzija: "Isprobala sam nekoliko, ova je najbolja, jednostavna i radi odlično, preporuka."

AnyList: Grocery Shopping List & Recipe Organizer (4.7*)

Pomoću ove aplikacije vrlo ćeš lako organizirati svoje liste, recepte i planiranje obroka. Super stvar je što je možeš dijeliti s ukućanima i glasovno dodati proizvode.  

Top recenzija: "Vrlo jednostavna aplikacija za dijeljenje popisa za kupnju s ukućanima."

Bring! Grocery Shopping List (4.6*)

Aplikacija s preko pet milijuna preuzimanja olakšat će ti planiranje kupovine namirnica, a možeš je koristiti na svim uređajima. Dodatni plus je što možeš ubaciti fotografije i skenirati svoje loyalty kartice kako bi ti uvijek bile dostupne.

Top recenzija: "Vrlo korisna!"

Listonic (4.6*)

Jedna od najpopularnijih aplikacija s više od pet milijuna preuzimanja omogućuje bržu i efikasniju kupovinu namirnica. Praktično sučelje omogućuje pregledno pretraživanje, a može joj se pristupiti i putem web preglednika. Također, ima mogućnost glasovnog unosa i dijeljenja lista s obitelji. Nakon što dodaš stavkama cijene, automatski će izračunati ukupni iznos kupovine.

Top recenzija: "Jednostavna i učinkovita, super app, koristim je stalno."

Shopping Lists (4.0*)

Jednostavna i korisna aplikacija koja će zamijeniti zgužvane papirnate liste. Možeš kreirati razne liste i kategorizirati ih po nazivima i bojama. Aplikacija ima widget koji ti omogućuje pregled šoping-lista i kad je ne koristiš, a također ima opciju dodavanja cijena.

Top recenzija: "Još samo kad bi se mogle dodati slike!"

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.