Uz nastup Jelene Rozge otvoren preuređeni Prima salon u Zagrebu

Foto: Prima

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIMA salon namještaja na Jankomiru je moderniziran. Svečano otvorenje novouređenog salona na adresi Ulica Velimira Škorpika 22 održano je uz prisustvo 300 gostiju i nastup Jelene Rozge.

Jelena Rozga, Foto: Prima

Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, objasnio je da je salon na Jankomiru jedan od najvećih u Zagrebu, ako ne i u Hrvatskoj, te da je uređen po novom prodajnom konceptu 100% tvoje, koji je već primijenjen u Makarskoj i Puli, a sličan koncept predstavljen je i u prvom salonu u Sloveniji, u Murskoj Soboti. 

Koncept 100% tvoje razvijen je kako bi kupcima olakšao odabir namještaja, omogućavajući im jednostavniju i ugodniju kupnju. Renato Radić ističe da ovaj pristup uključuje alate poput 3D vizualizacije za bolji pregled i izbor namještaja.

Preuređeni salon sada se proteže na gotovo 4000 kvadrata

Renovirani Prima salon sada se proteže na 3650 kvadrata. Uveden je i prostor za 3D planiranje te studio za dizajn kako bi kupci mogli kreirati optimalna rješenja za opremanje svog doma. Novi koncept, nastao u suradnji s agencijom za dizajn Brigada, nastoji kupcima olakšati odabir namještaja.

Prostor za 3 D planiranje, Foto: Prima
Nove Prima kuhinje, Foto: Prima
Prima ugradbeni ormar, Foto: Prima
Foto: Prima

Ove subote, 8. lipnja, bit će veliko otvorenje na adresi Škorpikova 22, a kupce će čekati ručak te druga iznenađenja, poput nagradne igre u sklopu koje se mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Također, Prima Jankomir časti cijelu Hrvatsku uštedama do 60% na sav namještaj. Do 19. lipnja u svim Prima salonima i na webshopu kupci mogu iskoristiti uštede na namještaj te do 20% na dekoracije za dom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.