Ovaj jednostavan proizvod pobrinut će se da piće u vašoj limenci ostane svježe

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA od prednosti pića u bocama u odnosu na limenke je ta što imaju čep. Čvrsto zatvorite bocu i ne morate brinuti. S limenkama je nešto drugačije. Piće biste trebali ispiti relativno brzo jer ih ne možete zatvoriti. Točnije, do sada niste mogli. Naime, na tržištu se pojavio proizvod uz koji ćete spojiti ono što volite kod limenke s prednostima boce.

"Ovo bi spasilo toliko pića od kukaca"

Zadovoljni su kupci na TikToku pokazali kako koriste ove navlake čime sprječavaju prolijevanje i ishlapljivanje pića, kao i upadanje neželjenih predmeta u limenku pića. Vidljivo je kako se navlaka jednostavno postavlja i kako ne ometa ispijanje najdražeg pića.

@freakinreviews These Can Covers adhere to the tops of your cans to prevent bugs and other foreign substances from getting into your drinks. 🥤 #cancover #cancovers #drinkcover #useful #usefulgadgets #usefulproducts ♬ original sound - Freakin Reviews
@thebargainsisters We cannot rave about these can covers more. 🔥 They are so good, they keep your canned soda bug-free and they are great because they fit any can size! 👏🏻 ##summerfind##summerhack##sodapop##cocacola##fresca##drinks##coolfinds ♬ Houdini - Eminem

"Gledala sam ih, drago mi je da stvarno funkcioniraju", "Ovo bi spasilo toliko pića od kukaca gdje ja živim", glase neki od komentara na objave. Na Amazonu i Temuu smo pronašli mnogo proizvoda za ovu namjenu.

Ovi poklopci za limenke izrađeni su od visokokvalitetnog PP materijala, bez BPA. Imaju gumbe koji vam omogućavaju da ispijate svoje piće bez da morate neprestano skidati i vraćati navlaku, baš kako biste to napravili dok koristite termosicu. Ovi poklopci s Amazona dostupni su u pakiranju od šest komada.

Poklopci za limenke, 6 komada, Amazon, cijena je 7.99 eura

Slične smo proizvode pronašli i na akciji na Temuu. 

Poklopac za limenke, Temu, cijena na sniženju je 1.17 eura

Pozornost nam je privukao i nešto jednostavniji poklopac koji se ne navlači preko limenke, već se pričvršćuje na njezin vrh. Kupci su potvrdili da ovaj maleni poklopac odgovara limenkama većine oblika i veličina.

Poklopac za limenku, Temu, cijena na sniženju je 0.87 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.