"Užas": Dizajner interijera kaže da bi ovaj dekorativni element trebao biti ilegalan

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DIZAJNER interijera Loren Kreiss nedavno je iznio svoje mišljenje o velikim greškama koje mnogi rade kada uređuju svoje domove. Među tim greškama našao se i popularni animal print.

@lorenkreiss This week's designer diss track features 5 of the most offensive design choices to have in your home. 😱😱😱 #interiordesigntrends #interiordesigninspiration #interiordesignideas #interiordesigntips #homeinspiration #paintcolors #luxuryinteriordesign #luxuryhomedesign #mancavedecor #mancaveideas #animalprints ♬ original sound - Loren Kreiss

U TikTok videu Loren je rekao da bi animal print trebao biti zabranjen u interijerima. "O, užas! Trebalo bi biti protuzakonito još uvijek imati životinjske uzorke u svom domu", dodao je. Iako su uzorci poput leopard printa popularni u modnom svijetu, on smatra da takvi uzorci nemaju mjesta u našim domovima.

Gledatelji su podijeljenih mišljenja

Njegove riječi izazvale su brojne reakcije, a video je brzo skupio više od 32 tisuće pregleda. Loren nije stao samo na animal printu, također je kritizirao bijele kuhinjske ormariće, sofe na razvlačenje i ukrasne natpise, smatrajući ih lošim izborima za moderni dom.

Međutim, gledatelji su imali podijeljena mišljenja o Lorenovim tvrdnjama.

"100% si u pravu", "Slažem se sa svim","Netko je morao to reći", "Brutalna istina. Ipak točna!", "Sve je istina", pisali su oni koji se slažu s njegovim mišljenjem.

S druge strane, bilo je i onih koji se ne slažu. Jedan korisnik je napisao: "Ne životinjski print, to je bezvremensko!!!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.