"Uzmite moj novac": Porsche lansirao ograničenu seriju espresso aparata

Foto: porsche.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VJEROJATNO nikome nije palo na pamet da bi Porsche trebao proizvesti aparat za kavu - ali upravo se to dogodilo. Luksuzni proizvođač automobila Porsche lansirao je ograničenu seriju espresso aparata.

U suradnji s talijanskim brendom La Marzocco, predstavljena je posebna serija portafilter modela Linea Micra u dvije jedinstvene varijante. Portafilter je ručni držač s filterom za kavu, ključan za pripremu espressa jer omogućuje prolazak vode pod visokim tlakom kroz mljevenu kavu.

Spoj talijanske umjetnosti i njemačkog inženjeringa

"Proizašli iz zajedničke posvećenosti kvalitetnoj izradi, inovacijama i dizajnu, povezujemo svoja nasljeđa kako bismo unijeli dašak elegancije i luksuza u vašu svakodnevicu. Ručno izrađeni u Firenci, Porsche izdanje Linea Micra aparata predstavlja savršen spoj talijanske umjetnosti i njemačkog inženjeringa", ističu brendovi.

Dostupna su dva dizajna koja nude jedinstvene vizualne karakteristike. Dizajn Slate Grey Neo ističe se elegantnim monokromatskim eksterijerom, koji odražava suvremeni Porscheov stil i minimalizam.

Martini Racing dizajn odaje počast retro modelu 911 Carrera RSR, koji je slavio pobjedu na utrci Targa Florio 1973. godine na Siciliji. Ovaj aparat krase prepoznatljive crvene i plave pruge, dok jarko crvena baza naglašava dvostruki logotip, privlačeći pozornost na svaki detalj dizajna.

911 komada je dostupno

Samo 911 komada ovih aparata, nadahnutih automobilima, proizvedeno je kao referenca na legendarni model Carrera. Porsche je dodatno integrirao svoj prepoznatljiv dizajn u aparat, uključujući mjerače tlaka inspirirane brzinomjerima iz Porscheovih automobila te ručke koje podsjećaju na prekidače za odabir modova vožnje.

Oba dizajna dolaze s La Marzocco mlincem za kavu te šalicama za espresso i cappuccino, sve s logotipima oba brenda. Ovi aparati dostupni su za kupnju u Porsche centrima, Porsche Design trgovinama i na Porscheovoj web trgovini. Cijena Slate Grey Neo modela iznosi 4950 eura, dok Martini Racing verzija, koja košta 5250 eura, više nije dostupna online u nekim Porsche trgovinama.

"Suradnja koju nismo tražili, ali koja nam je svakako trebala"

Ovi espresso aparati izazvali su veliko zanimanje među ljubiteljima Porschea. "Uzmite moj novac", "Nevjerojatno, moje dvije omiljene stvari u jednoj prostoriji", "Savršen spoj", "Ovo je fantastično", "Vau", "Kupujem pet komada", "Volim Porsche još više sada", "Suradnja koju nismo tražili, ali koja nam je svakako trebala", "Jedini Porsche koji si mogu priuštiti", "O moj Bože", "Aparat iz snova", "Predivno", samo su neke od reakcija koje su popratile ovu suradnju.

Porsche x La Marzocco Linea Micra espresso aparat, 5250 eura
Porsche x La Marzocco Linea Micra espresso aparat, 4950 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.