Valentino predstavio kolekciju teško dostupnih i skupih parfema

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TALIJANSKA modna kuća Valentino predstavila je svoj najnoviji pothvat. Riječ je o kolekciji couture parfema naziva Anatomy of Dreams, koji nude luksuzniju alternativu Valentinovoj postojećoj liniji parfema, koja uključuje izuzetno popularan i nagrađivan Born In Roma.

"Prekrasni talismani snova"

Glasnogovornik brenda izjavio je kako je Anatomy of Dreams "više haute couture nego ostatak tržišne ponude", a dodao je kako su ovakvi proizvodi potrebni jer se mladi potrošači žele osjećati jedinstveno. Upravo to nude ovom teško dostupnom kolekcijom.

"Tako luksuzno! Bočica je prekrasna", "Gdje ih mogu sve naći? Ovo nije želja, nego potreba", "Ovo pakiranje je sve", "Tako lijepo", "Boje su divne", "Prekrasno", "Ovo smo čekali. Ove prekrasne talismane snova poetskog imena", "Predivna postava" neki su od komentara na Instagramu brenda.

Kolekcija uključuje sedam mirisa koje su formulirali različiti parfumeri, uključujući Carlosa Benaïma iz IFF-a, Anne Flipo, koja je zaslužna za Givenchy L'Interditi YSL Libre i i Fabrice Pellegrin, kojemu dugujemo Jean Paul Gaultier miris Scandal. Svi se parfemi mogu nositi samostalno ili slojevito, a Valentino će u sklopu kolekcije ponuditi i dva pojačivača mirisa.

Novi Valentinovi parfemi neće biti lako dostupni. Anatomy of Dreams će se prodavati isključivo u Valentino buticima sljedećih mjesec dana. Nakon toga, kolekcija će biti dostupna u odabranim robnim kućama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.