Varteks se obratio kupcima: "Dućani se polako pune robom. Web shop pokrećemo uskoro"

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MODNI trgovac Varteks ranije je ove godine završio u stečaju, no tvrtka je nastavila poslovanje. Prije nekoliko dana obratili su se svojim kupcima preko službene Facebook stranice.

[VARTEKS – Ponos Hrvatske i Varaždinske tekstilne industrije i dalje s vama!] Poštovani kupci i partneri, s ponosom vas...

Posted by Varteks on Friday 18 October 2024

"Poštovani kupci i partneri,

s ponosom vas obavještavamo da je Varteks d.d., unatoč izazovima s kojima smo se suočili, nastavio s radom i nakon što je 18. srpnja 2024. godine otvoren stečajni postupak. Naša dugogodišnja tradicija, koja traje više od 106 godina, nije prekinuta - nastavljamo poslovati u smanjenom obujmu, ali s jednakom strašću i posvećenošću prema našim vjernim kupcima.

Trgovine Varteksove maloprodaje nastavile su raditi bez prekida i danas poslujemo s 16 dućana diljem Hrvatske, gdje i dalje možete pronaći naše proizvode. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su prije nekoliko tjedana ponovno započeli s radom i naši proizvodni pogoni, a dućani se polako pune robom. Očekujemo i veći dolazak nove robe u sve prodavaonice u nadolazećem razdoblju", napisao je, između ostaloga, Varteks. 

Mnogi su im poželjeli sreću

Također su najavili da će njihovi kultni kaputi uskoro biti u ponudi, sredinom studenog. Pozvali su kupce da posjete Varteksove trgovine. "Zajedno, ne smijemo dopustiti da se ugasi povijest duga 106 godina. Vaša vjernost i podrška ključ su našeg opstanka, a svaki vaš posjet i kupnja korak su bliže očuvanju ove jedinstvene domaće tekstilne priče."

Objava je prikupila mnoštvo komentara, uglavnom podrške. "Bravo", "Prateći čitavo vrijeme agoniju Varteksa, jako me veseli da je krenula poslovna aktivnost", "Bravo, bravo, bravo", "Imam nekoliko vaših kaputa i haljina i prezadovoljna sam. Sretno i dalje!", "Sretno i vjerni kupac sam", "Napokon neka lijepa vijest", "Dobre vijesti."

Online trgovinu planiraju ponovno pokrenuti 15. prosinca

Međutim, objava je privukla i komentare onih koji su se raspitivali kada će online naručivanje preko web shopa ponovno biti dostupno. Varteks je na to odgovorio danas u drugoj objavi.

Poštovani kupci, zahvaljujemo vam na vašim upitima i zanimanju za naš web shop! Trenutno radimo na izradi potpuno...

Posted by Varteks on Monday 21 October 2024

"Poštovani kupci, zahvaljujemo vam na vašim upitima i zanimanju za naš web shop! Trenutno radimo na izradi potpuno novog, modernijeg i poboljšanog Varteks web shopa kako bismo vam omogućili još ugodnije i jednostavnije iskustvo kupovine naših proizvoda. Planirani datum pokretanja novog web shopa je 15. prosinca 2024.

Do tada, zahvaljujemo vam na vašem strpljenju i podršci. Radujemo se što ćemo uskoro moći ponuditi našu široku ponudu, uključujući i legendarne Varteks kapute, dostupnu i putem interneta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.