"Vau, perfektan stajling": Severina oduševila u savršenom jesenskom outfitu

Matea Smolčić Senčar/isabelmarant.com/farfetch.com/amazon.de/nextdirect.com/zalando.hr/ stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA često oduševljava svojim modnim kombinacijama kao i pokreće rasprave, što je uvijek dobrodošlo u modnom svijetu. Svojim posljednjim outfitom, s kojim je ponovno osvojila pratitelje, dokazala je da ima izvrstan osjećaj za trendove i nepogrešiv "nos za modu".

Pjevačica je na Instagramu podijelila nekoliko fotografija u vrlo sofisticiranoj i šik modnoj kombinaciji, koja odiše jesenskom elegancijom. Njezin outfit sastojao se od pojedinih Isabel Marant komada, uključujući kratki baloner oversized kroja u maslinastozelenoj boji, s remenom koji naglašava struk.

Ostatak kombinacije činila je drapirana haljina, također u maslinastozelenoj nijansi, koja je savršeno pratila liniju tijela i stvarala zanimljivu igru tekstura i slojeva. Kako bi upotpunila izgled, pjevačica je odabrala krem čizmice s potpeticama, model Lunder iz starijih kolekcija ovog brenda. Modni dodaci također su igrali ključnu ulogu u ovom stajlingu.

"Savršeno"

Crna polukružna torbica sa zlatnim detaljima pružila je suptilan kontrast maslinastozelenim tonovima, zadržavajući pritom eleganciju i praktičnost. Izgled je upotpunila sunčanim naočalama retro stila, koje su cijelom outfitu dodale dozu glamura.

U opisu fotografije Severina je citirala stih iz pjesme Bijelog dugmeta: "Proljeće na moje rame slijeće." Njezina objava prikupila je mnoštvo komentara. 

"Odličan look, vedro izdanje", "Savršeno", "Princeza", "Vau", "Gdje ti uvijek nađeš te kreacije šivane po tebi", "Ljepotica", "Kraljice", "Najljepša", "Stajling vrh", "Vau, perfektan stajling", "Predivna kombinacija", "Dama sa stilom", "Vau mačko", pisali su joj, između ostaloga, u komentarima. 

Iskopirajte outfit za manje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.