Veja ima novu kolekciju tenisica koja nas je osvojila

Foto: veja-store.com/makemylemonade.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARAN brend tenisica Veja i Make My Lemonade udružili su snage već drugi put, a redizajnirali su model Volley. Ove su tenisice nadahnute 1970-ima, a puštene su u prodaju 10. listopada u tri ekskluzivne vedre boje.

Tenisice kombiniraju tri materijala

Ove tenisice imaju deblje vezice, a kombiniraju različite materijale: antilop, konvencionalnu kožu i O.T. kožu (organski izrađena koža). O.T. koža je najmekša Veja koža, a dolazi iz 100% organski certificiranih tvrtki u Urugvaju i obrađuje se u Brazilu. Tanka je i fleksibilna, a zahtijeva manje boje od konvencionalne Veja kože.

Tenisice sa stražnje strane imaju Make My Lemonade brending.

Dostupne boje su Cognac Mary, Kiwi Orchard i Steel Pumpkin. Cognac Mary je smeđe boje, a brending na tenisicama je ružičast. Kiwi Orchard je zelene boje sa svjetloljubičastim brendingom, a Steel Pumpkin je svijetloplave boje s narančastim brendingom.

Cognac Mary
Kiwi Orchard
Steel Pumpkin

Tenisice se može kupiti na službenom Make My Lemonade webshopu po cijeni od 160 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.