Velik interes izazvala je adidasova kolekcija Deadpool & Wolverine: "Kupujem sve"

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

USUSRET premijeri filma Deadpool & Wolverine, koji će se prikazivati u američkim kinima od 26. srpnja, adidas se udružio s tvrtkom Marvel Studios kako bi lansirao novu kolekciju.

Ova posebna kolekcija spaja adidas Originals, liniju koja se ističe retro stilom, s modernom sportskom obućom i odjećom, inspiriranom trećim filmom u poznatoj franšizi s Ryanom Reynoldsom i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama.

Ovo je prva adidasova kolekcija nadahnuta Deadpoolom te uključuje dva modela tenisica Rivalry Low, kopačke adizero Electric, grafičke majice i model adidas Originals nošen u filmu, koji će biti otkriven 26. srpnja.

Prepoznatljive kombinacije boja

Kolekcija se ističe prepoznatljivim kombinacijama boja i jedinstvenim detaljima koji odražavaju likove Deadpoola i Wolverinea.

Na tenisicama Rivalry Low inspiriranima Deadpoolom i kopačkama adizero Electric nalaze se šaljivi natpisi, cenzurirane riječi i džepovi za pohranu, podsjećajući na Deadpoolov osebujan kostim. Tenisice Rivalry Low inspirirane Wolverineom imaju kombinaciju boja koja odaje počast klasičnom žutom Wolverineovom odijelu te će se prvi put pojaviti u filmu.

Kolekcija je izazvala velik interes na društvenim mrežama. "Marketing za ovaj film je totalno lud", "Tenisice Wolverine su mrak", "Super su", "adidas radi ovakve stvari bolje od svih drugih", "Wolverineove su lude", "Jebeš adidas. Želim ovakvu Nike suradnju", "Ružne", "Meni se sviđaju Deadpoolove", "Kupujem sve to", "Želim ove majice", neki su od komentara na Instagramu. 

U prodaji od 1. kolovoza

Ova kolekcija je rezultat dugogodišnje suradnje adidasa i Marvela, koja je već donijela uspješne kolekcije kao što je Black Panther: Wakanda Forever.

Nova kolekcija adidasa i Marvel Studiosa Deadpool & Wolverine bit će dostupna za kupnju od 1. kolovoza putem adidas aplikacije i online trgovine, u trgovinama te kod odabranih prodavača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.