Veliko pakiranje Nutella muffina može se kupiti i kod nas - evo gdje

Foto: Shutterstock/konzum.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u lipnju Nutella muffini pojavili su se u pojedinim trgovinama i pekarnicama. Kako im ime sugerira, radi se o muffinima punjenima Nutellom. Prodavali su se pojedinačno po cijeni od 1.49 eura.

Od ovog četvrtka u Konzum stiže veliko pakiranje Nutella muffina, a najbolje je što će biti na popustu. Pakiranje s 4 muffina, od kojih svaki teži 66 grama, moći će se kupiti po cijeni od 4.99 eura, umjesto redovne cijene od 5.99 eura. Ponuda vrijedi od 3.10. do 6.11.

@gaia.cerrato E dopo le brioche surgelate abbiamo anche i muffin🤪 #muffin #nutella #surgelati #ferrero #perte #foryou #foryoupage #fyp #viral ♬ оригінальний звук - NTXN

Ne sumnjamo da će planuti s polica

Važno je istaknuti da su muffini u ovom pakiranju pečeni i brzo smrznuti. Potrebno ih je odmrzavati na sobnoj temperaturi dva sata ili u mikrovalnoj pećnici dvije minute. Također, treba ih čuvati na temperaturi nižoj od -18 stupnjeva Celzijusa.

@jeanettestellamarina7 NUTELLA MUFFIN SURGELATI 🧁 #muffin #nutella #surgelati #ferrero #perte #foryou #foryoupage #fyp #viral ♬ original sound - 🤍🥥S•phia🐚🍨

Iako bismo vam rekli da nema potrebe žuriti se s kupovinom jer akcija traje više od mjesec dana, s obzirom na popularnost ovih slasnih Nutella muffina, možda je ipak bolje osigurati svoje pakiranje na početku akcije.

Nutella Muffin 4 x 66 g, Konzum, 5.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.