Victoria Beckham otkrila koju boju noktiju nikad ne bi nosila. Neki se slažu s njom

Foto: Shutterstock/fabuspot.hr/lijepa.hr/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIJEKOM predstavljanja svog najnovijeg mirisa 21:50 Rêverie Victorija Beckham je za portal Who What Wear podijelila nekoliko tajni o svojoj ljepoti i modnom stilu, a jedna izjava posebno je iznenadila.

U igri "pogodak ili promašaj" Victorija je otkrila da voli slojevito nanositi mirise, da preferira ravne cipele i da nikada ne ide spavati sa šminkom. Međutim, ono što je šokiralo mnoge je njezina izjava o crnom laku za nokte. Rekla je da ga nikada ne bi nosila i da radije bira tamno crvenu ili čokoladno smeđu boju. "Čokoladno smeđa mi se sviđa za jesen", dodala je.

Veliki je fan blijedo ružičastog laka za nokte

S obzirom na to koliko je crni lak popularan, mnogi su se iznenadili njezinim stavom, ali su se i složili s njom. Jedna gledateljica komentirala je: "Potpuno se slažem s njom što se tiče crnog laka za nokte." Istaknula je da voli i nude boje, a ako pogledate njezin Instagram, vidjet ćete da je Victorija Beckham stvarno veliki fan blijedo ružičastog laka za nokte.

Pronašli smo nekoliko nijansi laka za nokte koje bi se svidjele i njoj.

OPI Nail Lacquer, 13.60 eura
Chanel Lak za nokte, 34.09 eura
Essie Lak za nokte za žene, 8.70 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.