VIDEO Studentica pronašla živog škorpiona u Shein paketu

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRESTRAVLJENA studentica dobila je puno više nego što je očekivala kada je u svojoj pošiljci iz Sheina pronašla škorpiona. Sofia Alonso-Mossinger otvarala je paket s parom čizama kada se pojavio taj otrovni uljez.

@bbcnews Bristol Uni student Sofia said she and her housemates were "not exactly buzzing" to have a scorpion in their flat. Shein has been contacted for comment and says it's looking into the incident. #Shein #Scorpion #BristolUni #BristolUniversity #Student #Students #Flatmates #Bristol #University #Uni #UniLife #StudentLife #OnlineShopping #News #BBCNews ♬ original sound - BBC News

Mislila je da se radi o igrački

Sofia je prvo pomislila da se radi o igrački, ali kada se škorpion pomaknuo, shvatila je da je situacija ozbiljna. Uz pomoć svojih cimera sa Sveučilišta u Bristolu premjestila je škorpiona u kadu, dok su čekali da ga preuzme stručnjak.

Shein, tvrtka koja je poslala paket, brzo je reagirao i objavio da su proveli internu istragu, potvrdivši da su svi standardni operativni procesi bili poštivani.

Sofia je bila u šoku, a njezine cimerice su odmah dojurile nakon što su čule vrištanje. Prvo su pomislili da trebaju ubiti škorpiona, ali su se na kraju odlučili za humaniji pristup i stavili ga u Tupperware posudu.

Oliver, jedan od cimera koji studira zoologiju, preuzeo je škorpiona s kuhinjskim hvataljkama i stavio ga u plastičnu posudu. Svi su bili malo nervozni jer nisu znali koliko je škorpion otrovan.

Shein je potvrdio da istražuje ovaj incident

Kontaktirali su Nacionalni centar za dobrobit gmazova (NCRW), koji je brzo poslao stručnjaka da preuzme škorpiona.

Chris Newman iz NCRW-a rekao je za BBC da su ovakvi slučajevi iznenađujuće česti. Identificirali su škorpiona kao kineskog škorpiona, čiji ubod može biti opasan, ali prosječna osoba ne bi trebala imati ozbiljnih problema.

Shein je potvrdio da istražuje ovaj incident, a Newman je dodao da je ovo već drugi takav slučaj u manje od mjesec dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.