Viralna jakna iz H&M-a sada je dostupna u tri nove boje

Foto/Screenshot: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE jeseni "clean girl" i "old money" estetika nastavljaju dominirati modnom scenom. Prošle godine, H&M jakna u stilu švedskog brenda Toteme osvojila je srca influencerica i ljubiteljica mode diljem svijeta. S obzirom na svoju pristupačnu cijenu i sofisticiran dizajn, ova jakna brzo je postala omiljeni komad mnogih.

@cocobeautea Getting ready for chillier weather ✨ #autumnhaul #affordablefashion #autumnfashion ♬ nathan nakamura was here - nate

Sada je H&M predstavio ovu jaknu u tri nove boje, sivoj, crnoj i bež. Jakna je izrađena od mekane filcane tkanine i ima široki šal ovratnik, nježno spuštena ramena i duge rukave.

Ako ste prošle godine propustili priliku da nabavite ovu jaknu, sada je savršeno vrijeme da je dodate u svoj ormar i osvježite svoj izgled s ovim trendi, ali bezvremenskim komadom. Jakna je dostupna po cijeni od 34.99 eura, a možete je pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.