Burne reakcije na vjenčanicu bivše Miss Universe. Njezin suprug odgovorio na uvrede

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHRISTIAN McCaffrey, poznati NFL igrač, nedavno je stao u obranu svoje supruge Olivije Culpo, koja se našla na meti kritika zbog svoje vjenčanice koju su mnogi nazvali prejednostavnom i pomalo dosadnom.

Rasprava je započela kad je stilistica Kennedy Bingham javno kritizirala Oliviju u videu na društvenim mrežama. Stilistica je Olivijin izbor vjenčanice, kreaciju brenda Dolce & Gabbana, opisala kao "nedostatak osobnosti". Posebno se osvrnula na Olivijin citat iz intervjua za Vogue u kojem navodi da želi da njezina vjenčanica "ne odiše seksom ni na koji način".

@gowneyedgirl From Miss Universe to Miss Pick Me, Olivia Culpo is earning her crown 👑 #bride #bridal #weddingdress #wedding #oliviaculpo #bridalgown #bridalstylist #vogue #voguewedding #bridaltiktok #weddingtiktok #dolcegabbana ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Kennedy je u svom videu objasnila da nema ništa loše u Olivijinoj odluci da nosi skromnu odjeću, ali je kritizirala način na koji je govorila o tome tvrdeći da je to "išlo dalje od želje za nečim skromnim za sebe i prema guranju ideje o tome što ona misli da bi sve mladenke trebale nositi".

Stilistica je također istaknula da je čudno što bivša Miss Universe govori o "pokrivanju" s obzirom na to da nosi oskudnu odjeću u svakodnevnom životu. Štoviše, optužila je manekenku da je iskoristila svoje vjenčanje za promoviranje "konzervativne agende".

Olivijin suprug je odmah reagirao u komentarima ispod videa stilistice. Osudio je njezine riječi kao zlonamjerne i izrazio snažnu podršku svojoj supruzi. 

Bivša misica se oglasila u komentarima ispod svojih objava braneći svoj izbor vjenčanice i objašnjavajući kako je kreacija ispunila sva njena očekivanja.

@oliviadangerculpo

My family just got bigger ❤️

♬ invisible string harp cover - hannah_harpist

Ova situacija izazvala je žustru raspravu na društvenim mrežama. Mnogi su se korisnici poistovjetili s Olivijom i osudili javno kritiziranje njezinog izbora. Međutim, ispod njezinih objava i dalje se mogu naći brojni negativni komentari.

Ako volite jednostavne vjenčanice, Asos nudi izvrsne opcije po pristupačnim cijenama. Odabrali smo nekoliko favorita, a cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Asos vjenčanica, 299 eura
Asos vjenčanica, 189 eura
Asos vjenčanica, cijena na sniženju je 128.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.