Vraćaju se jedne od najpopularnijih Nike tenisica. Pogledajte fotke

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLJEDEĆE godine dolazi nova boja Nike Kobe 5 Protro tenisica naziva Year of the Mamba. Riječ je o kombinaciji ljubičaste, zlatne i crne boje. Na gornjem dijelu tenisica dominantna je tamnoljubičasta, a oko bočne strane i Swoosh brendinga omotava se zmija zlatne boje.

Stižu sljedeće godine

Nike Basketball zadnji je par nadahnut preminulim košarkašem Kobeom Bryantom lansirao prošli mjesec, u pitanju je model Kobe 9 Elite Protro, a dostupni su i 4, 6 i 8 Elite Protro modeli. Uz to, jedan od najpopularnijih modela 5 Protro vraća se početkom sljedeće godine.

Naziv Year of the Mamba nadahnut je Kobeovim nadimkom Black Mamba, a prikladno će biti lansiran sljedeće godine, koja je prema kineskom horoskopu godina zmije. U 2025. lunarna Nova godina (poznata i kao kineska Nova godina) počinje 29. siječnja, a tenisice će biti dostupne za kupnju od 8. veljače.

Cijena za EU nije potvrđena, ali poznato je da će u SAD-u biti 190 dolara, što je oko 170.46 eura. Bit će ih moguće kupiti u Nike webshopu i odabranim trgovinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.