Vraća se MoonSwatch. Ljudi pišu: Veće su šanse da otputujem na Neptun nego kupim sat

Foto: Instagram @swatch

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SWATCH i OMEGA su upravo putem Instagrama najavili novo ograničeno izdanje MoonSwatcha - Mission to Neptune. Plavi MoonSwatch je uparen sa zlatnom sekundnom kazaljkom za dobrodošlicu ovogodišnjem plavom Supermjesecu. Za one koji nisu upoznati s linijom, radi se o suradnji između gorespomenuta dva brenda, a koja se sastoji od 11 kronografskih satova. 

Svaki mjesec, odnosno pod svakim punim mjesecom, izlazi novo posebno i ograničeno izdanje, a za kolovoz to je Mission to Neptune. "Mission to Neptun je posveta Plavom Mjesecu u kolovozu i sadrži Moonshine Gold sekundnu kazaljku", piše na Swatchevoj Instagram stranici povodom predstavljanja modela.

Različite verzije (do sada) uključivale su običnu zlatnu kazaljku i ekstravagantnije dizajne, uključujući jagode, cvijeće i švicarske lampione. Ali glavna razlika između ovih iteracija je u tome što se ovo novo posebno izdanje temelji na satu Neptune, a ne na modelu Mission to the Moon, piše T3.

Novo izdanje omiljenog MoonSwatcha Daniela Craiga

Mission to Neptune, koji je navodno omiljeni MoonSwatch Daniela Craiga, u potpunosti je plav, skrećući dalje od modela Mission to the Moon koji je crno-sivi. Mission to Neptune ima kazaljku od punog zlata koja je jednostavna, klasična i nenametljiva, dopuštajući plavom MoonSwatchu da bude u središtu pažnje.

Misson to Neptune zapravo je najrjeđi MoonSwatch, no ne iz najboljeg razloga. Prema mnogim korisnicima koji su kupili model Neptune, postojao je problem s plavom bojom koja se preslikavala na zapešće. 

Zbog toga ga je Swatch nakratko povukao iz proizvodnje kako bi ispravio problem, što je ovaj MoonSwatch učinilo najrjeđim i najtežim modelom za kupnju ovog brenda. Ovo novo izdanje ponovno pokreće i osmišljava sat Mission to Neptune s drugačijom kazaljkom za sekunde.

Stiže u odabrane trgovine 30. kolovoza i prodavat će se samo jedan dan

Mission to Neptune dolazi u biokeramičkom plavom kućištu od 42 mm, koje uokviruje tamnoplavi brojčanik pričvršćen crnim remenom na čičak. Brojčanik osvjetljava čista, jednostavna zlatna kazaljka za sekunde presvučena recikliranim zlatom iz Swatcheve certificirane rafinerije.

Kao i kod svih prethodnih satova MoonSwatch Moonshine Gold linije, posebna kazaljka za sekunde izrađuje se isključivo jednom mjesečno u vrijeme punog mjeseca, i dolazi s certifikatom koji to dokazuje. Kod ovog MoonSwatcha kazaljka je izrađena tijekom punog mjeseca 1. kolovoza. 

Cijena ovog sata za američko tržište je 300 dolara i bit će dostupan samo jedan dan, 30. kolovoza u 99 Swatch trgovina i u 86 gradova diljem svijeta. Za više informacija pogledajte potpuni popis trgovina na posebnoj web stranici Swatcha

"Bilo bi puno bolje da se može kupiti i online"

Mnogi su izrazili nezadovoljstvo na Instagramu što sat ne mogu kupiti online i da nemaju sve zemlje Swatch trgovinu pa im nije jednostavno ga kupiti. Drugi su dodali da im je sat kul, a nekima se ne sviđa remen na čičak.

"Bilo bi puno bolje da se može kupiti i online", "Nemaju sve zemlje Swatch trgovinu", "Moram reći da je ovo izdanje prilično kul", "Fora izgleda, volio bih da ga mogu kupiti", "Učinite ga dostupnim online", "Doslovno su veće šanse da u životu otputujem na Neptun nego da kupim ovaj (ili bilo koji drugi) MoonSwatch", "Omogućite nam online kupnju", "Remen je sranje", neki su od komentara na društvenim mrežama. 

Inače se MoonSwatch satovi kao i Mission to Neptune mogu pronaći online kod raznih preprodavača, ali im je tamo cijena viša, a i kupnja nesigurnija osim ako se ne radi o provjerenim prodavačima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.