LeBron James viđen s novim Beats Pill zvučnikom? Evo što se zna

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGENDA NBA-a LeBron James je nedavno viđen u Denveru kako nosi nešto što izgleda kao Appleov Beats Pill zvučnik. James je viđen kako nosi još neobjavljenu verziju zvučnika s vrpcom, a 2022. su proizvedeni zadnji modeli Pill zvučnika. No, čini se kako se vraćaju.

Pill zvučnici prvi put su lansirani prije više od deset godina

U videu koji su na Instagramu objavili LA Lakersi jasno se vidi kako James dolazi na utakmicu u Denveru, a Iako su Lakersi naglasak stavili na košarkaša i njegovu kapuljaču, jasno je vidljivo što nosi u ruci, a očit je i brending na sredini zvučnika.

Ako je ovo uistinu najava novog Pill zvučnika, možemo očekivati USB-C priključak i najnovije Bluetooth tehnologije, kao i poboljšani zvuk i dizajn. No, potvrđenih informacija još uvijek nema, stoga je sve na razini nagađanja.

Inače, linija prijenosnih Bluetooth zvučnika Pill prvi je put predstavljena 2012., a Pill+ je lansiran 2015. Brzo su postali popularni zbog kvalitete zvuka i umjerene cijene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.