"Uzmi Sonyjeve": Kupila AirPods Max slušalice i vratila ih samo dva sata kasnije

Foto/Screenshot: Shutterstock/hgspot.hr/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKERICA Saffron Jackson (@safffronjackson1) bila je uzbuđena kada je kupila nove AirPods Max slušalice. Međutim, nakon samo dva sata korištenja shvatila je da su slušalice previše neudobne. Stoga je odlučila vratiti ih u trgovinu.

@saffronjackson1 You live & you learn… I shouldve listened to Tiktok 🥲 #fyp #apple #airpod #airpodmax ♬ son original - Cat’slife

Mnogi su se složili s njom

Na svom TikToku je napisala: "Živiš i učiš… Trebala sam slušati TikTok." Njezin video skupio je 147 tisuća lajkova i skoro 900 komentara, a mnogi su se gledatelji složili s njom. Jedan korisnik je rekao: "Stvarno su neudobne, boli me glava i muka mi je. Imam Sony slušalice koje su 100 puta bolje. Obožavam Apple, ali AirPods Max su jednostavno loše."

Drugi su predložili Sony XM4 i Sony XM5  slušalice, rekavši: "Curo, Sony XM4 će ti promijeniti život!", "Imam Sony XM5 i baš su udobne." No, neki su branili AirPods Max, govoreći da su im najudobnije slušalice koje su ikad imali. "Toliko su udobne da čak zaboravim da ih imam na sebi", napisala je jedna korisnica.

Bluetooth slušalice Sony WH-1000XM5, 419 eura

Saffron nije jedina koja se suočila s ovim problemom. Još jedan obožavatelj Appleovih proizvoda podijelio je na Redditu da razmišlja o prodaji svojih slušalica jer su mu izazvale migrene.

AirPods Max, predstavljene u prosincu 2020., izazvale su veliko uzbuđenje među ljubiteljima Applea zbog modernog dizajna i naprednih funkcija. Ipak, s cijenom od oko 640 eura, mnogi korisnici su se počeli žaliti na udobnost, ističući da su slušalice preteške i neudobne za duže korištenje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.