"Vrlo korisno": Ovaj mali dodatak udvostručuje prostor u kuhinjskom ormariću

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUNO čaša ili šalica, a malo prostora u kuhinjskim ormarićima čest je problem u mnogim kuhinjama, ne samo onima manjima. Bez obzira na veličinu kuhinje, prostor za pohranu često je ograničen, a ormarići i ladice brzo se napune kuhinjskim posuđem, priborom i drugim predmetima. U takvim situacijama svaki centimetar prostora postaje dragocjen.

Jednostavno rješenje za efikasnu pohranu šalica i čaša koje štedi prostor su podesivi organizatori za slaganje. Ovi organizatori udvostručuju prostor u ormarićima i istovremeno ih čine urednijima. 

"Fantastično"

Korištenje je jednostavno - plastični umetak postavlja se na vrh šalice, a druga šalica se stavlja naopako na njega. Nema rizika od oštećenja jer organizatori imaju male plastične držače koji osiguravaju stabilnost šalica, omogućujući maksimalno iskorištavanje vertikalnog prostora u ormarićima.

Ove organizatore hvale pojedini korisnici društvenih mreža poput tiktokerice Bethany koja je u videu pokazala kako ih koristi za pohranu šalica, ali i svijeća. 

@bethanyscasa Organizer Must Have Details in B!0 It’s the little things in life folks and these mug organizers bring a smile to my face! Not just the perfect solution for storing mugs of all sizes, but great for so many other household items that topple over. #bethanyscasa #cabinetorganization #kitchenorganizer #kitchenorganization #cuporganization #candleorganization #kitchenhacks #kitchenmusthaves #amazonmusthave #amazonfinds #amazonhome #organized #aesthetic ♬ original sound - Kardashian clips 🎬

Na Amazonu ovi kuhinjski organizatori, odnosno držači šalica, imaju tisuće recenzija, uglavnom pozitivnih.

"Fantastično za slaganje šalica. Odlično za organiziranje ormarića", "Vrlo korisno. Ovi dodaci su mi uštedjeli puno prostora u ormariću, a zahvaljujući njima moje Le Creuset (vrlo skupe) šalice više se ne oštećuju! Stvarno siguran način za njihovo pohranjivanje jer se organizator prilagođava veličini šalice", "Ovaj proizvod je jednostavan, ali učinkovit u oslobađanju prostora i održavanju šalica uredno organiziranima. Vrlo sam zadovoljna ovom kupnjom!"

Set držača šalica, 6 kom., Temu, 13.16 eura
Set držača šalica, 6 kom., Temu, 16.60 eura
Set držača šalica, 6 kom., Amazon, 33.58 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.