Wimbledon je izgledao poput modne piste, a ovi outfiti su očarali

Foto: Profimedia/zara.com/stradivarius.com/ralphlauren.eu/massimodutti.com/prada.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SPORTSKA događanja kao što je Wimbledon odlična je prilika slavnim osobama da pokažu svoj modni stil. To se dogodilo i ove godine, a posebnu je pozornost privukla Kate Middleton u ljubičastoj haljini. No, i drugi su se potrudili urediti za ovaj događaj, a mi smo u nastavku izdvojili outfite koji su nam se najviše svidjeli.

Margot Robbie

U jednostavnoj, a upečatljivoj haljini izgledala je vrlo profinjeno, a zahvaljujući sitnim točkicama i asimetričnim krojem haljina istovremeno izgleda retro i moderno. Margot je haljini dodala crno-bijelu torbicu, crne sandale otvorenih prstiju i sunčane naočale.

Ako vam se sviđa njezina haljina, pronašli smo slične, a jednako elegantne komade u Zari.

Lanena haljina s točkicama, Zara, 35.95 eura
Dugačka točkasta haljina, Zara, cijena na sniženju je 25.99 eura

Zendaya i Kate Beckinsale

Zendaya i Kate Beckinsale su nosile bijeli Ralph Lauren sako koji se ljudima toliko svidio da je posvuda rasprodan.

Dobra je vijest da smo uspjeli pronaći sličan sako u Zari. Izrađen je od lana, stoga je lagan i prozračan, savršen za hladnije ljetne dane i noći. Kako biste se odjenuli kao Zendaya, ne zaboravite na prugastu košulju ili pak bijele hlače ako vam se više svidio stil Sienne Miller.

Bijeli laneni sako, Zara, 39.95 eura
Prugasta košulja, Stradivarius, 19.99 eura
Bijele ravne hlače, Zara, 29.95 eura

Pierce Brosnan

U Ralph Laurenu pojavio se i Pierce Brosnan. Nosio je jednostavno odijelo u mornarski plavoj boji. Odijelu je također dodao prugastu košulju, a sve je zaokružio kravatom odgovarajuće boje i crnim sunčanim naočalama.

Pronašli smo sako poput onog koji je nosio, a trenutno je na sniženju.

Plavi sako, Ralph Lauren, cijena na sniženju je 449 eura

Keira Knightley

U ženstvenom, gotovo bajkovitom izdanju pojavila se Keira Knightley. Nosila je bijelu vintage Chanel haljinu s istaknutim crnim detaljima, a mi smo uspjeli pronaći haljinu sličnog stila.

Lanenu haljinu s kontrastnim crnim dijelovima našli smo u Massimu Duttiju. S obzirom na sastav idealna je za ljeto, a zbog crnog dijela efektna je i kao vintage Chanelova.

Duga lanena haljina, Massimo Dutti, 125 eura

Sienna Miller

Poznata je glumica zablistala u jednostavnom Prada kompletiću koji se sastoji od košulje i midi suknje. Komplet je uparila s bijelom torbicom i jednostavnim bež sandalama.

Cijena oba proizvoda dostupna je na upit. Košulja je rađena od kombinacije pamuka i poliestera, dok je suknja od poliestera s podstavom od svile i cupra tkanine.

Georgette košulja i midi suknja, Prada, cijena na upit

David Beckham

Neutralne boje odabrao je i David Beckham. koji je odjenuo Boss odijelo u sivoj boji, a kombinirao ga je s plavom košuljom i smeđom kravatom.

Odijelo je izrađeno od poliestera, vune i elastana, s podstavom od viskoze i poliestera. Dostupno je u sivoj, bež i plavoj boji.

Boss odijelo, Zalando, cijena na sniženju je 445.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.