Xiaomi ima novi preklopni telefon. Ljudi pišu: "Predobar je"

Foto: Xiaomi/Weibo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIOMI će danas, 19. srpnja u 19 sati po lokalnom vremenu u Kini, službeno predstaviti svoj prvi preklopni telefon Mix Flip. Tijekom tjedna marka je već na Weibu pružila uvid u ovaj uređaj te podijelila fotografije, ali i kratki video na kojem se vidi vanjski zaslon uređaja. 

Ovaj telefon predstavlja Xiaomijev odgovor na popularne Samsungove Galaxy Z Flip modele, kao i na druge preklopne telefone poput Motorola Razra.

"Predobar je", "Z Flip i Moto Razr imaju bolji dizajn", "Izgleda odlično", "Samsung bi trebao uzeti instrukcije od njih", "Izgleda kao kopija Motorole", "Jako je lijep", "Tako se radi sklopivi telefon", "Samsung Flip je puno ljepši", "Uzbudljivo", neki su od komentara na X-u o novom telefonu.

Vanjski zaslon od 4.01 inča i baterija od 4780 mAh

Xiaomi Mix Flip će imati procesor Snapdragon 8 Gen 3 s naprednim sustavom hlađenja, UFS 4.0 memoriju i LPDDR5X RAM, prenosi 9to5Google. 

Vanjski zaslon uređaja ima veličinu od 4.01 inča, nešto veći od onoga na novom modelu Motorola Razr+, te svjetlinu od 1600 nita. Također podržava zvučnik na vanjskoj strani, omogućujući primanje poziva dok je telefon zatvoren.

Također, vanjski zaslon novog telefona omogućava korištenje svih aplikacija i ima funkciju "pametnih visećih prozora", što su vjerojatno widgeti. Također, podržava tipkovnicu punih dimenzija.

Xiaomi tvrdi da su uspjeli ugraditi bateriju impresivnog kapaciteta od 4780 mAh u ovaj telefon, što je znatno više od kapaciteta koji koristi Samsung čak i u svojim najnovijim modelima Galaxy Z Flip 6, a veće je i od baterije u modelu Galaxy Z Fold 6.

Više informacija o uređaju, kao što su druge specifikacije, cijena i hoće li biti globalno lansiran, doznat će se nakon službenog predstavljanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.