Xiaomi potvrdio datum lansiranja svoje 14T serije pametnih telefona

Foto: Shutterstock (na fotki je Xiaomi 13T)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMI je službeno potvrdio datum lansiranja svoje 14T serije pametnih telefona. Novi modeli Xiaomi 14T i 14T Pro bit će predstavljeni globalno 26. rujna.

Jedna od glavnih novosti je nastavak suradnje s Leicom, poznatim proizvođačem fotoaparata. Kao i kod prethodnih modela iz serije Xiaomi 13T, novi telefoni imat će Leica leće i optimizaciju boja. Xiaomi najavljuje "kinematografsku umjetnost" i "humanističku fotografiju" kao dodatne opcije, što bi moglo poboljšati kvalitetu fotografija bogatijim i živopisnijim bojama.

Otkrili i dizajn novih modela

Njihova web stranica otkriva i dizajn novih modela, koji će imati ravne okvire i četvrtaste okvire kamere. Kako prenosi GSMArena, Xiaomi je potvrdio i da će oba uređaja imati opciju besplatnog popravka izvan jamstva za prvi popravak i besplatan popravak zaslona.

Za sve koji vole snimati fantastične fotografije ili traže pouzdan pametni telefon s vrhunskim značajkama, serija Xiaomi 14T svakako zaslužuje pažnju. Kako se datum lansiranja približava, očekujemo da će uskoro biti više informacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.