Xiaomi Redmi 13 je stigao. Početna cijena u Europi mu je 200 eura

Foto: mi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

XIAOMI je službeno predstavio novi telefon Redmi 13, najnoviji član Redmi obitelji. Ono što se kod telefona Redmi 13 ističe je glavna kamera od 108 MP, dok je prednja, selfie kamera unaprijeđena na 13 MP.

Telefon pokreće procesor Helio G91, koji omogućava podršku moćnoj kameri od 108 MP. Još jedna važna promjena odnosi se na bateriju i punjenje koje sada iznosi 33 W, što je gotovo dvostruko brže od prošlogodišnjeg modela. Kapacitet baterije ostao je isti - 5030 mAh - i može se napuniti do 100% za 62 minute.

Dolazi u nekoliko konfiguracija i četiri boje

Stražnja strana telefona je staklena, a dostupan je u četiri boje: Midnight Black, Sandy Gold, Pearl Pink i Ocean Blue. Prema Xiaomiju, telefon je iznimno lagan s težinom od 205 grama, a debljina mu je 8.3 mm. Tu je i 6.79-inčni LCD zaslon s FHD+ rezolucijom i stopom osvježavanja od 90 Hz. Svjetlina doseže vrhunac od 550 nita. Prednji dio telefona zaštićen je staklom Gorilla Glass.

Od ostalih značajki, Redmi 13 ima utor za microSD kartice koje mogu biti do 1 TB, priključak za slušalice od 3.5 mm, a telefon posjeduje IP53 otpornost na prašinu i vodu. Telefon dolazi u nekoliko konfiguracija: 6/128 GB, 8/128 GB i 8/256 GB, a početna cijena u Europi je 200 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.