Ovaj puder pruža rezultate slične kultnom Armanijevom puderu, ali po nižoj cijeni

Foto/Screenshot: TikTok/revolutionbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani

GIORGIO Armani Luminous Silk Foundation je pravi favorit među poznatim osobama, no s cijenom od 48 eura, definitivno nije za svaki džep. Stoga smo se uputili u potragu za alternativom koja će pružiti isti svilenkasti finiš, ali po pristupačnijoj cijeni.

Za one koji preferiraju povoljnije opcije, nedavno je na tržište stigao proizvod koji bi mogao zadovoljiti vaše potrebe - Skin Silk Serum Foundation brenda Makeup Revolution, dostupan po cijeni od 12 eura. Ovaj puder sa serumom pruža lagano do srednje prekrivanje, dok istovremeno njeguje vašu kožu.

Makeup Revolution Skin Silk Serum, cijena je 11.99 eura

Ne ostavlja osjećaj težine na koži

Formula ovog pudera obogaćena je hijaluronskom kiselinom i kompleksima peptida, što osigurava hidrataciju i stvara sjajnu bazu. Također, ne začepljuje pore i ne ostavlja osjećaj težine na koži. Možete nanijeti ovaj puder lagano za suptilno prekrivanje ili ga nadograditi za puniji izgled.

Makeup Revolution Skin Silk Serum Foundation dolazi u lijepoj staklenoj bočici s pumpicom za jednostavnu upotrebu. Dolazi u impresivnom izboru od 20 nijansi, podijeljenih u tri osnovne skupine: svijetle, srednje i tamne, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašoj koži.

@danielleblendzz The skin is filteredddd af 🤭 #skinsilkfoundation #makeuprevolutionfoundation #makeuprevolution ♬ original sound - Danielle | Makeup Reviews 💄
@makeupbyalissiac AD The new @Makeup Revolution Skin Silk Serum Foundation feels just like skincare and stays looking fresh all day long!! I’m shade f8.5 #revolutionpartner @Ulta Beauty ♬ original sound - Alissia

Ovaj puder, koji je tek nedavno izašao na tržište, već je dobio mnogo pozitivnih recenzija od zadovoljnih kupaca."Isprobala sam Skin Silk pudera i oduševljena sam! Lagano se nanosi i pruža odlično prekrivanje, a koža izgleda sjajno","Ovaj puder stvarno ima svilenkasti osjećaj na mojoj koži!","Obično ne koristim pudere, ali ovaj je stvarno lijep na mojoj koži. Nije težak kao neki koje sam prije koristila. Ostavlja moju kožu besprijekorno glatkom i sjajnom", "Ovo je odlična alternativa za Georgio Armani Luminious Silk puder, stvarno je dobar!", samo su neki od komentara na društevnim mrežama.

Dakle, kvalitetan puder ne mora koštati malo bogatstvo. Makeup Revolution Skin Silk Serum Foundation nudi isti sjajan izgled kao i skuplji brendovi, ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.