Zadarski Maraschino pije se u jedinom hotelu sa 7 zvjezdica na svijetu

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MARASCHINO, zadarski liker od višnje maraške koji je već više od dva stoljeća poznat u Europi, sada se širi i na tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Uvršten u prestižne barove Dubaija

Nakon prvog održanog Masterclassa u renomiranom restoranu Soul Kitchen koji je oduševio iznimno zahtjevnu barmensku scenu Dubaija, Maraskin predstavnik u Emiratima rasprodao je sve zalihe Maraschina u samo devet dana, kažu u priopćenju.

Svi koju su probali zadarski Maraschino odlučili su upravo njega uvrstiti u svoje barove, klubove i restorane. Tako se odnedavno Maraschino nalazi na karti pića jedinog hotela na svijetu sa sedam zvjezdica, super luksuznog Burj Al Araba u Dubaiju kao i nove hit destinacije na palmi hotela Atlantis the Royal.

Planiraju daljnje širenje na tržištu Bliskog istoka

Potaknuta odličnim uspjehom, Maraska je nedavno organizirala Masterclass i natjecanje barmena u luksuznom hotelu Shangri-La u Abu Dabiju, privukavši barmene iz poznatih barova poput Hakkasan i Siddhartha by Buddha Bar. Barmeni su prepoznali Maraschino kao ključni sastojak za vrhunske koktele zahvaljujući njegovoj voćnoj aromi i slojevitom okusu.

Maraska nastavlja svoje širenje na tržištu Bliskog istoka, planirajući dodatnu promociju i pozicioniranje Maraschina u najprestižnijim barovima i restoranima. Nina Stanić, direktorica marketinga Stanić grupe, ističe kako je cilj pokazati svijetlu tradiciju i kvalitetu Maraschina te osvojiti srca potrošača diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.