"Zadrži ga": Poslala dečka u trgovinu po uloške, ono što je donio oduševilo mnoge

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI muškarci nisu dovoljno informirani o temama vezanim uz menstruaciju, što ponekad može dovesti do nesporazuma ili zbunjenosti kada trebaju kupiti partnerici ili ženskom članu obitelji proizvode poput higijenskih uložaka, menstrualnih čašica ili tampona.

Jedan takav nesporazum dogodio se između tiktokerice Anne i njezina dečka. Poslala ga je u trgovinu da joj kupi higijenske uloške s krilcima. Ne znajući što točno znači "s krilcima", doslovno je shvatio uputu i vratio se kući s ulošcima i (pilećim) krilcima.

@annafuckingbasile dude im dyingggggg #fyp #padswithwings ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Dok je Anna snimala video, njezin dečko pokušavao je objasniti članici njezine obitelji da je napravio točno ono što mu je rečeno. "Rekla je 'ulošci s krilcima'. Uzeo sam krilca. Evo, tu su krilca", rekao je, pokazujući na kutiju hrane. Kada ga je članica obitelji pitala je li provjerio s Annom na kakva krilca je mislila, on je samouvjereno odgovorio: "To su buffalo krilca."

"Ovo je genijalno"

Ne shvaćajući u čemu je problem, dodao je da je siguran kako su to krilca koja je Anna tražila. U komentaru Anna je napomenula da je uz to kupio i cvijeće za nju, njezinu mamu i sestru. "On je stvarno pažljiv", dodala je. U videu se moglo čuti Annu kako se smije, a u opisu je napisala: "Umirem od smijeha!"

Video je za samo nekoliko dana prikupio više od 12 milijuna pregleda i mnoštvo komentara. 

"Zadrži ga. Možda je malo zbunjen, ali dao je sve od sebe i nije ni pitao za tu čudnu kombinaciju", "Ne bih se bunila, ulošci i hrana? Savršeno!", "Što bih dala za pileća krilca dok imam menstruaciju", "Malo je zbunjen, ali mu je srce na pravom mjestu", "Ljudi misle da je pogriješio, ali ovo je genijalno", "Ne bih se ljutila na njega", "Ajme, donio je i cvijeće", "Gledaj, potrudio se", "Donio ti je uloške, hranu i cvijeće. Zaslužuje peticu", "Kad sam zamolila dečka da mi kupi super tampone, rekao je da nigdje u trgovini nije vidio marku Super", bili su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.