Zaljubili smo se u ove Zara Home božićne ukrase

Foto: zarahome.come

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DO Božića je 75 dana, a neke trgovine već su preplavljene blagdanskim ozračjem, nudeći raznolike dekoracije koje unose toplinu i svečanu atmosferu u domove. Od šarenih kuglica za bor, svjetlucavih lampica do ukrasnih vijenaca i sve popularnijih figurica, blagdanska ponuda već zauzima istaknuto mjesto na policama.

Vrijeme kada se najčešće počinje ukrašavati dom varira, no mnogi kreću krajem studenoga ili početkom prosinca, prateći tradiciju adventa. Blagdanske dekoracije imaju poseban značaj jer pretvaraju svakodnevni prostor u mjesto ispunjeno radošću i bliskošću.

Unose veselje

Dekoracije unose veselje, a prostor odiše toplinom, koja je posebno važna u zimskim mjesecima. Svjetlucava svjetla, dekorativni detalji i svečani aranžmani stvaraju ugodnu atmosferu, a pripreme postaju prilika za kreativno izražavanje i stvaranje posebnih trenutaka s obitelji.

S nabavkom blagdanskih artikala valja krenuti što prije jer, kako se bliži studeni, mnogi atraktivni i popularni artikli brzo se rasprodaju. Zara Home je posljednja trgovina koja je, nakon H&M-a i Nexta, predstavila blagdanske dekoracije. Pregledali smo ponudu i izdvojili što nam se svidjelo. 

Božićna šalica, Zara Home, 9.99 eura
Božićna papirnata drvca, Zara Home, od 59.99 eura
Dječji metalni božićni adventski kalendar, Zara Home, 21.99 eura
Velika ukrasna božićna kuglica s LED svjetlom, Zara Home, od 21.99 eura
Staklena kuglica, Zara Home, od 4.99 eura
Stakleni ukras, Zara Home, 10.99 eura
Božićni ukrasni vijenac, Zara Home, 48.99 eura
Božićna vaza, Zara Home, 8.99 eura
Božićni stolnjak, Zara Home, od 59.99 eura
Ukras, Zara Home, 8.99 eura
Čaša, Zara Home, 3.29 eura
Ukras, Zara Home, 8.99 eura
Božićna snježna kugla, Zara Home, 21.99 eura
Božićna snježna kugla, Zara Home, 21.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.