Zara ima novu torbu koja izgleda poput dizajnerske. Žene oduševljene: "Savršena"

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI se da Zara ima novi hit. Nova torba marke, koja tek treba doći u naše trgovine, postala je u kratkom roku viralna na društvenim mrežama, i to s dobrim razlogom. Izgleda poput dizajnerskog komada, a košta samo 25.95 eura.

Nova shopper torba srednje je veličine te ima dovoljno prostora za svakodnevne potrepštine. Krase je dvije kraće ručke i dvije duže. Također ima unutarnju, uklonjivu torbu s patentnim zatvaračem. Izrađena je od poliuretana, a podstava je od pamuka.

Dolazi u dvije boje

Vrlo je elegantna i dolazi u dvije boje, tamnosmeđoj i tamnocrvenoj, a može se personalizirati inicijalima. Nije čudo da je raspametila TikTok te da videi s njom u prvom planu prelaze milijune pregleda. Tiktokerica Shasling Flores u opisu svog videa istaknula je da se radi o savršenoj, modernoj torbi.

@shaslingflores The perfect stylish bag 👜☕️🤎 @ZARA #unboxing #zarahaul #zarabag #zaranewin #summerbag #fashion #foryou #fypシ゚viral ♬ dance with me - lucidbeatz

Neki su u komentarima na njezin video istaknuli da ih torba podsjeća na dizajnerske torbe Polene. Sličnost zaista postoji, osobito s popularnim modelom ovog brenda Cyme, a jedna takva torba košta 330 eura i više.

Mnogima se svidjela

"Volim je", "Ne treba mi nova torba, ne treba mi nova torba, ne treba mi nova torba", "Prekrasna je", "Treba mi", "Polene duplić", "Želim je", "Treba mi ova torba", "Baš je lijepa", "Savršena", neki su od komentara ispod njezinog videa, koji je u tri dana pregledan više od dva milijuna puta.

Kao što smo već naveli, ova torba tek treba stići u trgovine Zara u Hrvatskoj, ali moguće je predbilježiti se za primanje obavijesti kada bude dostupna. Pogledajte je ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.