Zara je napokon najavila sniženje. Evo kada kreće

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ od sredine lipnja nagađa se kada će Inditex grupacija, posebno Zara, započeti svoje ljetno sniženje. Nedavno se na forumima raspravljalo zašto sniženje u Hrvatskoj još nije ni nagoviješteno iako je u susjednim zemljama već krenulo.

Danas su Zara i ostali brendovi Inditex grupacije na svojim web stranicama konačno objavili informaciju kada sniženje kreće. U Zari sniženje počinje u nedjelju, 30. lipnja - prvo u aplikaciji u 20 sati, zatim na webu u 21 sat, a u trgovinama u ponedjeljak, 1. srpnja.

Cijene su snižene više od 40 posto, a na popustu se može pronaći gotovo sve - od odjeće, obuće, parfema i nakita do predmeta za dom. Kao i prošlih godina, možete pregledati cijelu ponudu na sniženju, napuniti košarice i sutra se prijaviti u aplikaciju u 20 sati ili na web u 21 sat kako biste kupili proizvode po sniženim cijenama.

Evo kada kreće sniženje kod drugih Inditex brendova:

  • Massimo Dutti: sniženje kreće u nedjelju u 19 sati online za korisnike pretplaćene na e-letak, a od 1. srpnja u trgovinama
  • Bershka: popusti do 50 posto počinju u nedjelju, 30. lipnja, prvo u aplikaciji u 20 sati, a na webu u 21 sat
  • Pull&Bear i Stradivarius: ljetno sniženje kreće 30. lipnja u 20 sati u aplikaciji
  • Oysho: sniženje počinje također u nedjelju, 30. lipnja u 19 sati u aplikaciji, od 20 sati na webu te od ponedjeljka, 1. srpnja u trgovinama.

Sretno šopingiranje svima!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.