Zara pokrenula novi način online šopinga, pogledajte video

Screenshot/Foto: YouTube/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA je još u lipnju ove godine najavila novi način prodaje - livestream šoping emisije. Čini se da je Zara inspiraciju pronašla u kineskim livestream šoping događajima, koji nerijetko traju nekoliko sati. Sada je poznato kako će to izgledati u Zarinom aranžmanu.

Iako su ovakve emisije u Kini zaista uživo, Zara je odlučila krenuti drugačijim putem. Umjesto toga, na web-stranici prikazan je unaprijed snimljeni video s integracijama za live chat i kupovinu u stvarnom vremenu.

Za svoju prvu takvu streaming emisiju Zara je odabrala dva poznata lica - Cindy Crawford i njezinu kćer Kaiju Gerber. ZaraStreaming režirao je David Lowery. Prijenos, koji je bio dostupan i još uvijek se može pogledati na odabranim Zarinim web-stranicama diljem Europe i SAD-a, predstavio je posebnu kolekciju na jedinstven način.

Dok Kaia i Cindy isprobavaju outfite, na ekranu se pojavljuju komadi koje nose

Radnja premijernog ZaraStreaminga uključivala je Kaiju i Cindy kako uskaču u auto i pjevaju pjesmu Chappell Roan Good Luck, Babe! na putu prema Zara fotosessionu. Osim toga, razgovaraju i o poslu i izmjenjuju iskustva. Po dolasku, dočekala ih je stilistica Carlyne Cerf de Dudzeele, koja ih je odmah počela oblačiti u razne outfite iz posebne jesenske kolekcije.

Dok Kaia i Cindy isprobavaju modne kombinacije, komadi koje nose pojavljuju se na ekranu, a kupci ih mogu odmah dodati u svoju košaricu. Nakon nekoliko izmjena outfita, Cindy i Kaia odlaze na fotografiranje, koje vodi David Lowery.

Video je i dalje dostupan na odabranim Zarinim web-stranicama, kao i na službenom YouTube kanalu. Možete ga pogledati ispod. 

U nastavku smo izdvojili neke od komada predstavljenih u ZaraStreamingu.

Jakna od umjetnog krzna, 89.95 eura
Remen, 35.95 eura
Čizme, 149 eura
Maxi torba, 249 eura
Jakna od umjetnog krzna, 89.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.